Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

ikisinide alsak iyi olur, Egemen takozdur falan ama iyi adamdır.Rotasyon için iyi olur.

Ünal Aysal'in twitter adresinden duyuruldu bu haber. Ünal Aysal'in yardimcilari kullaniyormus adresini..Yani onun dediklerini yaziyorlar.

Hayirli olsun diyebiliriz bence ;)

Egemeni besiktasa kaptirmasak tadindan yenmezdi vallaha. oda bedavaydi sonucta

Ünal Aysal'ın twitter adresi yoktur. Sahte hesaplara itibar etmemenizi öneririm.

ah ulan selçuk gel artık da adam gibi orta sahaya kavuşalım :o

Şuan alınabilecek en iyi yerli oyuncu, sezon sonu sözleşmesi de bitiyor.Neden olmasın.

Selçuk'ta sona doğru

Trabzonspor yönetiminin tüm baskılarına rağmen ayrılmakta kararlı olan Selçuk İnan, son dönemde yaşananlar nedeniyle Fenerbahçe'ye sıcak bakmıyor. Bu nedenle transferin favorisi Galatasaray

fft1mm1439763.jpg

Ligin bitmesiyle birlikte transfer piyasası iyice kızıştı. Yurt içindeki en gözde oyuncu, sözleşmesi sona erecek olan Selçuk İnan. Trabzonsporlu bir yöneticinin kalması yönünde baskı yapması üzerine, “Abi bana kal diyorsun ama senin çocuğun nerede okuyor? Burada gerçekten de mutluyum ama artık başka şeyleri de düşünmek zorundayım” diyerek kesin olarak ayrılacağının sinyallerini veren yıldız futbolcu için Fenerbahçe bir adım önde görünüyordu. Ancak şampiyonluk yarışında, son dönemde Fenerbahçe’yle Trabzonspor arasında yaşanan gerilimin ardından bu durum tersine döndü. Çok hassas bir insan olduğu bilinen Selçuk İnan, yakın çevresine bu konuyla ilgili olarak, “Bu saatten sonra Fener’e gidersem çok yazılır, çizilir. Bu hiç hoş olmaz” ifadelerini kullandı.

Bitti gözüyle bakılıyor

Fatih Terim’in mutlaka kadroda görmek istediği Selçuk’un transferinde Galatasaray favori konumuna geldi. Hatta Sarı-Kırmızılı cephede bu işe bitti gözüyle bakılıyor. Başarılı futbolcu bugün bir organizasyona katılmak için İstanbul’a gelecek. Ardından akşam saatlerinde Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturacak. Büyük bir aksilik olmazsa gece geç saatlerde bu iş yüzde 99 bitecek!

Fanatik

Oh be sonunda gelecek çok istiyordum Galatasaray'da görmeyi kendisini mutlu sona yaklaştık.:)

Geri
Üst Alt