Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Messi ve menajeri ile görüşme halindeyim. Şu an Pierre loti'de bi yandan kahve içip bi yandan sohbet etmekteyiz. Kendisi uygun şartların oluşması durumunda galatasaraya sıcak bakabileceğini söyledi:cool:

paris hilton ,sine büyüka yla bizim evdeyiz.yayından sonra tuğba duralda gelecek.

Suanda Facebookta'yim ve Drogba arkadaslik teklifi yollamis, kabul etsem mi?

Şu anda Londra'dayım Jete biniyoruz Drogba ve başkanla, Drogba'ya soruyorum Türkiye'ye bir mesajın var mı diye cevap veriyor ''Volkan geliyom az sabret!''.

Tamam lan komik değilsiniz.

Niye Lan!?

Ahaha bu arada Twite bakin.

transferborsasi Transfer Borsası

Selçuk İnan konusunda ilginç bilgiler geliyor! Şuan S.Adalı-C.Zülfikaroğlu-Selçuk ve menajerinin birlikte yemek yedikleri söyleniyor !!

Arkadaşlar şu anda Safran Restaurant'tayım ve 2 masa sağ çarprazımda, Serdal Adalı,Cengiz Zülfikaroğlu, Selçuk İnan ve sanırım menajeri ile yaşlı birisi yemek yiyerek keyifli bir şekilde konuşuyorlar. Selçuk İnan transferinden bence fazla umutlanmayın.

transferborsasi Transfer Borsası

Selçuk İnan haberi doğrulatılamadı henüz. Doğrulatıp netleştiğinde kesin haberi vereceğim.

Olm doğrulasana adamları!

Atakan sanırım hayat hikayesini yazıyor :o

Selçuk olayında Beşiktaş en zayıf halka. Fenerde öyle aslında. İki takımda Galatasaray kadar teklifi yükseltemez. Hadi bunu geçtim yeniden yapılanmada Selçuk'un bizde alacağı rol diğer takımlarda alacağı rolden çok farklı.

Selçuk olayında Beşiktaş en zayıf halka. Fenerde öyle aslında. İki takımda Galatasaray kadar teklifi yükseltemez. Hadi bunu geçtim yeniden yapılanmada Selçuk'un bizde alacağı rol diğer takımlarda alacağı rolden çok farklı.

Demirkafa'yı hiç mi tanımadınız, gaza gelirse yıllık 3,5 da verir. :)

Ama alacağı rol bakımından haklısın, Beşiktaş'ta kadroya derinlik katar şu durumda en fazla, Galatasaray'da kilit oyuncu olacak gelirse.

Buna katılırım işte.

Şöyle bir örnekleme yapalım :.

Fenerin Teklifi : Selçuk, bizde 2 yeri garanti oyuncu var. Emre ve Topuz. Seni Baroni-Selçuk Şahin ile ya da Alex ile rotasyonlu oynatacağız, ilk 11 garantin yok. Alacağın ücret (medyada geçen) 3m Euro.

Galatasaray'ın Teklifi : Selçuk biz seninle beraber 1 as oyuncu daha transfer edeceğiz(ettik) (bknz : Kallstörm, İnler vs ...) bunun dışında (sallıyorum !) Ayhan,Musa Çağıran (vs..) birlikte rotasyonda oynayacaksın. Yani seni ilk 11 için alıyoruz, garanti ediyoruz formda olduğun sürece. Yeni bir yönetim ve hoca hedeflerimiz yeniden yapılanma. Takım yeniden oluşturuluyor ve sana bu yapıda büyük bir rol oynama imkanı vereceğiz. Alacağın ücret (medyada geçen en az) 3.5m Euro.

Kısacası bu çapta bir sohbet olacaktır. Bir tarafta biraz daha fazla para ve 11 garantisi + Terim, diğer tarafta daha az para ve olmayan 11 granatisi gibi bir durum söz konusu.

Hee Fenere'de gidebilir umurumda olmaz ama bizi tercih etmemesi gibi bir sebeb yok eğer olursa yöneticilerimiz yüzünden (kötü anlamda değil istek konusunda).

Geri
Üst Alt