Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Selçuk Galatasaray'da. Bizim apartmanın kapıcısının teyze oğlunun karısının amcası Trabzon'da gezerken, liseden arkadaşı Mehmet'i görmüş, Mehmet'in teyzesinin kızının annesinin halasının oğlu Trabzon yönetimindeymiş o söylemiş.

Selçuk Galatasaray'da. Bizim apartmanın kapıcısının teyze oğlunun karısının amcası Trabzon'da gezerken, liseden arkadaşı Mehmet'i görmüş, Mehmet'in teyzesinin kızının annesinin halasının oğlu Trabzon yönetimindeymiş o söylemiş.

Yok inanmadım liseli arkadaşı işi bozdu :(

Benim üyeliğimi iptal edin. Nöbet konusunda bi fıkra paylaştım diye ceza verdiler. Bu ne kardeşim. Askeriyemi burası. Derhal üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum

90+3 programında barbaros çıdal selcuk inanın galatasaraya yakın oldugunu söyledi gürcan bilgiçten herhangi bir tepki gelmedi bize geliyor galiba.

Geçtigimiz sezon Trabzonspor forması giyen ve sözleşmesi sona erecek olan Selçuk İnan ile ilgili sorumuza ise;

"Selçuk takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncu, menajeri ile görüştük, ancak kendisini Fenerbahçe ve Galatasaray'ında istediğini biliyoruz. Selçuk'un karar vermesini bekliyoruz." şeklinde cevaplandı.

Kaynak:- HABER1903 -

Mehmetin teyzesinin kızının annesi = Mehmetin teyzesi :D

Sevgili moderatörler hangi mesajımı sakıncalı bulup transfer nöbetine girmemi yasakladınız acaba?

Arkadaşlar şu anda Safran Restaurant'tayım ve 2 masa sağ çarprazımda, Serdal Adalı,Cengiz Zülfikaroğlu, Selçuk İnan ve sanırım menajeri ile yaşlı birisi yemek yiyerek keyifli bir şekilde konuşuyorlar. Selçuk İnan transferinden bence fazla umutlanmayın.

bende biraz önce pierre loti ye çay içmeye gittim ,birde ne göreyim 2 masa sağ çarprazımda nejat alp, ümit besen,arif susam ,drogba ve sanırım menajeri çay içip keyifli bir şekilde konuşuyorlar. Yazık oldu artık drogba gelmez.

Adam hem fb de hem bjk da hem de bizde müthiş :asd:

Eğer bizle anlaşsaydı şimdiye kadar açıklama yapılırdı ki zaten daha karar vermediğini söyledi. Bu durumda bence fazla ümitlenmeyelim. Başka bir takıma gidecek gibi. Galiba ortamın biraz yumuşamasını bekliyor. Gelse çok iyi olur ama gelmezse de sağlık olsun...

Geri
Üst Alt