- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Cevap: # Selçuk İnan
fatal error.
Mehmetin teyzesinin kızının annesi = Mehmetin teyzesi![]()
fatal error.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmetin teyzesinin kızının annesi = Mehmetin teyzesi![]()
Selçuk İnan: Önceliğim Avrupa
Sezon ortasında bu yana adı İspanyol kulüpleri ve 3 büyükler ile anılan ancak şu ana kadar somut bir gelişme olmayan transfer konusuna da açıklık getiren İnan, "Aslında transferim hakkında konuşmak istemiyorum. Ama henüz bu konuda hiçbir şey belli değil. Görüştüğümüz kulüpler var. Sanırım birkaç hafta içerisinde her şey netlik kazanır. Menajerlerimiz gerekli görüşmeleri yapıyor. Benim bu konuda konuşmam doğru olmaz" diye konuştu.
Kendisi için Avrupa'da oynamanın çok önemli olduğuna vurgu yapan İnan, "Benim öncelikli hedefim Avrupa'da oynamak. Gerekli görüşmeler yapılıyor. Menajerime gelen teklifler var. Avrupa'dan cazip teklif olmadığı takdirde diğer teklifleri değerlendirmeye alacağız" ifadelerini kullandı.
valla manejerını canlı yayında dınledım adam yuzde 70 turkıyede oynayacak dedi.
bu haber traş
IQ'n 163 tebrikler.
Arda yeni gelen parlak yönetime rağmen Selçuğa yurt dışına gitmesi gerektiğini, burda çok fazla baskıya maruz kalacağını söyler. Çünkü Arda ne Galatasaray kaptanı olduğunun farkında ne de arkasından göz yaşı döktüğü Adnan polat ve yönetimiyle bu yönetim ve teknik direktör arasında dağlar kadar fark olduğunun farkında. Arda kayıpları oynayan daha çok peynir ekmek yemesi gereken bir arkadaşımız
Arda yeni gelen parlak yönetime rağmen Selçuğa yurt dışına gitmesi gerektiğini, burda çok fazla baskıya maruz kalacağını söyler. Çünkü Arda ne Galatasaray kaptanı olduğunun farkında ne de arkasından göz yaşı döktüğü Adnan polat ve yönetimiyle bu yönetim ve teknik direktör arasında dağlar kadar fark olduğunun farkında. Arda kayıpları oynayan daha çok peynir ekmek yemesi gereken bir arkadaşımız
ooo amcamın yeğeninin babasının oğlunun ablasının kardeşine forumda kapak gibi cevap vermişler
Kendin oluyorsun kardeş![]()