Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Bir AVM merkezinde transfer görüşmesi mi yapılırmış canım! Burger King'den 2 menü 9.95 de yapmıştır bunlar...

Transfer görüşmesi değildi o, yoklamaydı....anlayan anlar

Bu arada bugün Necip Fazıl Kısakürek ustamızın ölüm yıldönümüymüş..

Bir takımın sözleşmeli futbolcusu başka bir takımın temsilcisiyle görüşüyorsa, kabaca "transfer görüşmesi"dir benim için. Hasan Şaş, hele böyle bir dönemde "yoklama" için bir AVM'de Selçuk ile buluşabiliyorsa hele böyle bir dönemde, Selçuk bıraksın bu işleri.

Çünkü transfer görüşmesi çok önceden yapıldı, bu biraz rahatlatma biraz ağza bal sürme olayı idi.. Neyse ya, sustum ben

Her sene ayni senaryo olmasin.Şu transferide yuzumuze bulaŞtirmadan ÇÖzume kavuŞtursak baŞka transfer istemem

Bir takımın sözleşmeli futbolcusu başka bir takımın temsilcisiyle görüşüyorsa, kabaca "transfer görüşmesi"dir benim için. Hasan Şaş, hele böyle bir dönemde "yoklama" için bir AVM'de Selçuk ile buluşabiliyorsa hele böyle bir dönemde, Selçuk bıraksın bu işleri.

Görüşmesin mi, ne var bunda anlamadım.

Arda'dan çok konuşuluyor Selçuk şu günlerde. Böyle bir günde çay-kahve takılmak için rakip takımın bir temsilcisiyle bir AVM seçmişse şu an sıvama aşamasında demektir :) Ciddi bir görüşme ise de daha gözden ırak bir yer seçilmeli.

en cok güldügümde bjk lılerın bu adamı alabilme ıhtımallerının olduguna inanmaları

niye alamasınlar

Selçuk konusunda fikrim belli. Fener veya Beşiktaş alamaz, alsa bile mali olarak ellerinde patlayacak bir noktaya getirilir, içlerinde denge filan kalmaz. (geçmişte böyle bir gücümüz yoktu ama şimdi olduğunu düşünüyorum). O yüzden cesaret edebileceklerini hiç sanmıyorum.

Selçuk ile beşiktaş isminin anılmasının nedeni Beşiktaşlıların kendi aralarında gelin güvey olmasından kaynaklanıyor. Forumlarında birbirlerini gaza getirmek için(ki aralarında birkaç muhabirde vardır, spor sitelerini hazırlayanda vardır) bir numara çeviriyorlar. Dün Selçuk'un isminin nasıl Beşiktaş ile anıldığını bir özetleyeyim. Önce bir tweet atılmış. Bu tweete göre güya Selçuk'un babası, oğlunun Beşiktaş'ta oynamasını istiyormuş. Bir-iki saat forzabeşiktaş'ta bunu tartıştılar. Ardından Galatasaray forumlarından birinde güya birisi(tahminim beşiktaşlıdır) Selçuk ile Beşiktaş yöneticilerinin yemek yediğini görmüş. Sonra bu duyum! tweet yapılıyor. Ardından forzabeşiktaşa geliyor. Saatlerce konuşulduktan sonra birileride oradan görüp ekşisözlüğe, bordomavi.net'e yazıyorlar. işte Selçuk ile Beşiktaş ismi bu şekilde bir araya geldi. bana kendi aralarında göz boyama yapıyorlar gibime geldi.

Fener ise Alex ve Emre üzerinden yeni bir maaş dengesi oturttu diye birşeyler okumuştum gazetelerde. En yüksek Alex'e 2.75 veriyorlar diye biliyorum.(Niang'ın ücretini tam bilmiyorum-yeni geldiği için daha yüksek olabilir) Emre'de yeni sözleşmesiyle aynı miktarlarda(2.75) olsa gerek(veya yeni sözleşmeyaparsa bu miktarı geçmez). Selçuk'u almaya kalkarlarsa 3 milyonun üzerine çıkmaları gerekecek. O zamanda takımlarında çatlaklar oluşacak. Mesela Gökhan gönül 1.4 milyon alıyormuş.

Geri
Üst Alt