Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

İşte buna içilir. Hayırlı olsun çok sevindim valla...

Ali Dürüst,Ünal Aysal ve Fatih Terim transfer piyasasında hemen ağırlığını gösterdi.Allah hepsinden razı olsun:)

Vallaha ne yalan söyliyeyim acayip rahatladim. Fener'e yada bjk'ye gider diye korkmustum, cok ihtiyacimiz vardi. Okey oynarken tüm taslarinizi birbirine baglayacak bir ara tasi cekmek gibi oldu bizim icin Selcuk'u almak. Yildiz yabancilar tabii ki de önemli, heyecan verici, ama en önemlisi kaliteli yerlilerden olusan bir iskelet kadroya sahip olmak. Fatih hoca'nin etkisi olmustur elbet, bundan sonraki yerli transferlerinde de olacaktir insallah. Onun disinda da uzun yillardir gözde yerli futbolculari hep ezeli rakiplerimize kaptiriyorduk, Okan Koc'tan baslar, Topuz'a kadar gider, bir eziklik vardi bu konuda kabul edelim. Ama biz son yillarin en önemli yerli transferini yaptik, hem de bedavaya. Tesekkürler Ünal Aysal!

Ercan ve Gürcan'a da saygilar :)

Şenol Güneş kendi ağzıyla dolaylı yoldan geldi demişti... Hayırlı olsun. İstenen kadro yavaş yavaş kuruluyor sanırım...

Kaç gündür bunu bekliyordum.Hayırlı olsun.Hoşgeldi yerli Xavi.:tiphat:

gaziantepten dani-olcan-katmeiskas paketi alsak 12-14 milyon euroya..herşey fm deki gibi kolay olsa keşke..bu 3 futbolcuyu da çok beğeniyorum valla..

Adnan Sezgin: "Sözleşmesi biten futbolcuyu ben de alırdım." :asd:

bugün bi fbi arkadaş var dı selçuk GS ye hayatta gelmez adam avrupaya gitmek istiyo diyordu

eğer gelirse göZ olurum diyordu

şimdi yarın ona ilk ssorum şu olcak göZ oldunmu??? :D

GalatasaraySK Galatasaray Official

Selcuk Inan Galatasaray'da! Orta sahamizin yeni aslanina Galatasaray formasi altinda basarilar diliyoruz. #fb

29 minutes ago

Normalde böyle göndermeleri gereksiz bulurum da sondaki fb cok yerinde olmus :)

taraftarı rahatlatmak ve daha sonra yapılacak transferlerin kalitesine bir çıta koymak adına çok iyi bir transfer oldu orta sahada pas yapabilen çift yönlü bir oyuncu kazandık ve türk pasaportlu daha ne olsun

Hayılı olsun. Çoook yararlı olacaktır çoook.

Oh bee!

Sonunda!

Rahatladım vallahi...

Hayırlı uğurlu olsun.

:)

Adnan Polat olsa, Hürriyet'lerle felan ilgileniyorduk. Vizyon farkı işte... Büyüksün Ünal Başkan.

Çocuklar "İNAN"mayın demiştik ..

hasan reis ikna etmis selcuku,, gelir gelmez agirligini koydu

Şuraya bak Mayıs ayında transfer yapıyoruz.:D

Adnan Polatın ekibi ligler başlar hala transfer beklerdik.

sonunda geldi. kendisi hakkında ufak bir bilgi daha vereyim de galatasaray'ı seçmesindeki etkenleri daha iyi anlayalım; bu sene başında ismail köybaşı'nın selçuk'a galatasaray'a gitmeyecen mi? sorusuna teklif yapmıyolar ki, bir teklif yapsalar koşa koşa giderim cevabı vermişliği vardır. aynı yanına fener formasıyla gelen bir çocuga o forma varken foto çekilmem cevabı verdiği gibi. hoş geldin aslan.

Ekşi'den.

Geri
Üst Alt