Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

bumbayi patlamisiz arklar, hayirli ugurlu olsun, icim bir garip oldu, alisik degildiz böyle seylere, daha transfer sezonu acilmadi, 2 transfer yaptik.

hemde muthis transferler, birisi turkiyenin xavisi, bedavaya alindi, digeri ingilterede top kosturan, iyi bir forvet.

son-dakika.jpg

sonunda geldi. kendisi hakkında ufak bir bilgi daha vereyim de galatasaray'ı seçmesindeki etkenleri daha iyi anlayalım; bu sene başında ismail köybaşı'nın selçuk'a galatasaray'a gitmeyecen mi? sorusuna teklif yapmıyolar ki, bir teklif yapsalar koşa koşa giderim cevabı vermişliği vardır. aynı yanına fener formasıyla gelen bir çocuga o forma varken foto çekilmem cevabı verdiği gibi. hoş geldin aslan.

Ekşi'den.
okuduğumda çok etkilenmiştim :)

Daha dün Selçuk için kral, über, süper futbolcu diyen angutlar alamayınca hemen kötülemeye başlamışlar. Bu kadar da eziklik olmaz.

bu arada kuslar emenike ye 9milyon euro odediler...

"İnan"dık geldi, şimdi bir de rakipler "İnler" umarım!

Aslanım ya biliyorduk iyi bir galatasaraylı olduğunu hoşgeldin yuvana gerçek aslan !

Gökmen Özdemirede saygılar :tiphat: ercan saatçi ne diyecek bakalım bir sonraki programda nasıl bakacak gökmen reisin yüzüne :asd:

son yılların en iyi transferi... bonservisli bile olsa çok iyi transfer olurdu, bonservissiz olunca kaymaklı oldu.

Hayırlı olsun.

Forumda çok büyük yoğunluk oluştu. Bu sebeple ufak kasmalar yaşıyoruz. Umarım kısa sürede çözüme kavuşuruz.

Duran Toplar uzun Paslar zeka istikrar karakter yav ne ararsan var drogba açıklansaydı bu kadar sevinmezdim şart olsun neymiş fener cl de oynuyormuş selçukta biliyorki oynamadığını elemlerde her sene elendiğini :asd:

Galatasaray'ıma hayırlı olamasını diliyorum bana göre son zamanlarda yapılmış en iyi tranfer hemde yerli...

Galatasaray'ıma hayırlı olamasını diliyorum bana göre son zamanlarda yapılmış en iyi transfer hemde yerli...

Hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt