Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

9662__selcukinan.jpg

ohh beeee

ercoya gürcoya kapaakkkk

Ama Wikipedia açıklamadan açıklandı. O zaman resmi oluyor mu :)

ArkadaŞlar yÖnetİme Önerİm var daha bu transferlerİn devami gelecek toplu İmza arenada her forma alana bİr bİlet dolduralim arenayi İnletelİm 5 yildir İlk kez yÜzÜm gÜldÜ yurt diŞinda bİle naİdr alinacak adam hemde tÜrk hemde 28 yaŞinda hakan Ünsalin yazisi Çikiyor galİba

ALlllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh reisssssssssssss geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!

Foruma ilk mesajıımın olduğu anda selçuk inan geldi be...Başkan büyüksün helal sana.Ağlaa ağla ercan saatçi ağlaaaaaa :)))))))

Sezonun en iyi yerli transferini yaptık diye düşünüyorum. Selçuk gibi bir futbolcuya o bölgede çok ihtiyacımız vardı.

Galatasaray forması ile nice şampiyonluklar görmesi/görmemiz dileğiyle...

Çok kral transfer oldu çokk, Trabzon'un beynini transfer ettik daha ne olsun :D

hayırlı olsun çok sevindim orta sahamızın rahata kavuşması için ilk adım atıldı allahıma şükürler olsun :)

Çok mutluyum.

Gözlerimizin pasını sil Yerli xavi.

Allah sakatlıklardan kazadan beladan korusun

Uzun yıllardır yerli formam yoktu sana söz aldıgım formanın arkasında ismin olıcak. Basarılar Aslan parcası

Hayırlı uğurlu olsun, kıskanan totosundan çatlasın lan :D

Türkiye liginde kadromda görmek isteyeceğim ilk oyuncu kesinlikle . Arda ve Alex de dahil. Hayırlı olsun

Varya çok sevindim beee.Hayırlı olsun,nice kupalar kaldırsın.Bu arada *****lilerin yüzünü görmek isterim çok pis g.t oldular.Antudan ses var mı? :D

geçen sene selçuk bizde deseler inanmazdım bu sevinci yaşattığı için terimede ünal başkanada binlerce kez teşekkürler

ArkadaŞlar yÖnetİme Önerİm var daha bu transferlerİn devami gelecek toplu İmza arenada her forma alana bİr bİlet dolduralim arenayi İnletelİm 5 yildir İlk kez yÜzÜm gÜldÜ yurt diŞinda bİle naİdr alinacak adam hemde tÜrk hemde 28 yaŞinda hakan Ünsalin yazisi Çikiyor galİba

Yanlışın var 26 yaşında...

Geri
Üst Alt