Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Ntvsporda ilk haber Emenike. Vay be.

gkmnozdmir Gökmen Özdemir

Selçuk'un toplam maliyeti 18 mil euro degil..! Bu transfer için Arda Turan'ın da etkisi büyük..

GS berbat halde diye askere gittim. Bitmesine 50 gün kaldı. Şu ana kadar aldığım en güzel haberdi. Aldığı para muhabbetinide anlamış değilim. Hadi diyelim 5 seneye 18 M alacak. ilk sene imza parası + senelik ücret geriside senelere bölsen 2.5 M eoru almış olacak ki bu paramı çok? Emenike 1.8 alacak 4 senede 7.2 yapar 9 da bonservis 16.2 ki Guiza'yı saymıyorum, 15 + 15 e geldi adam bu kadar laf olmadı. Selçuk Tr de alınabilecek en iyi yerli oyuncuydu. Bonservisi elindeydi. Ve 3 büyükler dahil herkesin istediği oyuncuydu. Prestij anlamında bile baksak helali hoş olsun. Buna ihtiyacımız vardı.

Aldığı para muhabbeti emenikeden kazık yemiş f5 in medya gücünü kullanmasıdır ciddiye almayın.Hiç bir şeyden anlamam ekonomiden anlarım diyen bir başkanımız var parasal konularda dengeyi kurcağına çok eminim ben işlerine gelmedi kendileri kazık yedi hiç oynamayan guizaya kamyonla para ödüyolar içlerine oturdu.real madrid nuriye 10 milyon verdi bunlar 9 milyona emenikeyi alınca medyada hemen selçuk çok uçuk paralar alıyor diye ayak yapmaya başladılar

Barış Özbek Lamborghini ile geziyorsa o para Selçuk'a az bile...

İşte bu!!!! Şimdi Selçuk İnan'ın yanına dünya yıldızı bir kişi gelmesi lazım. Cambiasso gibi.

Bir tane de bu iki isme alternatif olabilecek genç bir oyuncu. Murat Ceylan gibi.

işte bu be bugün aldığım ve alacağım en güzel haber

Emenike çok iyi oyuncu ama bir yıl iyi oynadı diye 9 milyon € çok... Biz stancu'ya 5 m € verdik diye yerden yere vuran medya buna neden birşey demiyor acaba...

Takimda baskasının aldığı paraya göre oynayacak topçu varsa defolsun gitsin

Adam olsun topunu oynasın oda alsın parasını

Bu klüp en zor zamanlarında bile futbolcuların alacağını odemistir

Yeni bir milat yasıyoruz artık büyük klüp oldugumuzu hatırladık yüreklerimizin pasını atıyoruz bu aralar

Bu degisime ayak uyduramayacak topçular varsa Galatasaray'dan başka takım bulabiliyorsa yolları açık olsun

Ardanın sözleşmesi uzatılsın bence.Onun ücreti de Selçuğunkiyle eşitlesin böylece yerli oyuncudaki üst sınır belirlenmiş olur

camiamıza hayırlı uğurlu olsun nice şampiyonluklarda baş rol oynar inşallah dün sabah gelmeli artık açıklanmalı diye yorum yazmıştım nöbet başlığına akşam müjdeyi aldık şimdi kimi yazsam diye düşünüyorum

Twitter

Bu adam sağlam duyumcu beyler.Söylediklerinin hepsi akla mantığa yatkın

Hoşgeldin Aslanım. Sana o kadar ihtiyacımız vardı ki...

Bu transferin değeri drogbadan ba,kalströmden de,freyden de değerlidir.Çünkü normalde Türkiye piyasasına göre 12-13m edecek bir adamı bedavaya aldık.Çok büyük iş yaptık çok.

Geri
Üst Alt