Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Hayırlı uğurlu olsun Galatasarayımıza.Hoşgeldin Selçuk inan aramıza:007::007::007::007::007:

Hoşgeldin Selçuk reyis. :tiphat: :happynew:

Sıra Mavi Fil'de. :b5:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye gore oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir.

bu da KAP/ak olsun

2011-12 5.5 milyon - 10 bin

2012-13 3 milyon - 15 bin

2013-14 3 milyon - 20 bin

2014-15 3 milyon - 25 bin

2015-16 3 milyon - 30 bin

Bu paralar doğru mu ya? :akansular:

Türk basınına yüz yılın kapağı yapıldı. 18 Milyon,21 Milyon nerede?

18 M bile alsa helali hoş olsun derken bu rakamlara cidden harika transfer :)

hayırlı olsun galatasarayımıza. Acaba sırada kim var bence bugün de birileri aciklanır.

Bu medya gerçekten şerefsiz ya. Yalanlarını düzeltecekler mi çok merak ediyorum. "Özür dileriz, biz sadece bir süreliğine limon sıkmak istedik keyfinize" diyecekler mi?

Bu medya gerçekten şerefsiz ya. Yalanlarını düzeltecekler mi çok merak ediyorum. "Özür dileriz, biz sadece bir süreliğine limon sıkmak istedik keyfinize" diyecekler mi?

Evet, eger onumuzdeki 5 sezon boyunca her mac hic kacirmadan oynasa bile 12.5 mil euro ediyor. Fener sadece emenike ye 9 mil bonservis verdi.

Aziz amca , Çaycı Gürcan ve damat ercan istedi bizde yazdık derlermi acaba :D

şerefsiz medya çok sancılı kimisi spor sitelerinde manşette emenike var selçuk kıyıda köşede bir yerde dünde ücret hakkında sallamasyonlar yapıyordu emenikeyi ise 9 dan 7 ye düşürüyorlardı allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın :sopa::sopa:

Dün ntvspor ile ilgili demiştim.Bu habere gerçekten inanan varmıydı? Galatasaraylı yazarlara ambargo uygulayan ntvspor 'un Galatasaray ile ilgili doğru haber yapabilme şansı var mı? Ancak bir yerlerinden böyle element uydururlar işte. Diğer takım taraftarlarınada kapak olsun.

Bonservis yok ama 6€ imza parasi... Emenike 9€ haberinde Fener ile dalga geçen Cimbomlu dostlar buna ne der? Ki Emenike 7+2ymis 10 hours ago

Twitter

Şu totoşlara yüklenelim beyler köpek gibi özür dileyecekler. Dün böyle yazmışlardı!!!

Laf anlamaz ki onlar, forumlarında hâlâ aynı geyiği sürdürüyorlar, güya biz KAP'a yanlış bilgi vermişiz :asd:

Onların ki mi doğruymuş yani angutoğlu angutlar

Geri
Üst Alt