Selçuk İnan: "Galatasaray'ı çok seviyorum"

Ama biz seni sevmiyoruz. Kaptanlık pazubandını hak ettiği yere, Sn. Chedjou'nun koluna tak ve defol git.

ulan küfür edeceğim edemiyorum süresiz ceza yiyeceğim için. bunun bursa'daki td versiyonuna küfür ettim diye 1,5 yıl ceza yemiştim önceden. Bir düşün lan artık şu kulübün yakasından. Galatasaray'ı sevsen her oynamadığın maç sonunda sorun mu çıkarırsın. Allah belasını versin şu adamı savunan, grande qaptanımız diye övgüler dizenlere. Sana değil bunlara gelsin her şey.

1.5 yıllık küfür mü var yahu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kimse seni mecburi olarak 11'de oynatmak zorunda değil. Burası Galatasaray kardeşim. 1 maç bile yedekte kalmayı sorun ediyorsan eğer çeker gidersin.

Kendisini hiç bir şekilde samimi bulmuyorum.

Ayrıca hangi performans dan bahsediyor, 3 yıldır hayalet gibi. Hamzalı sezon bir kaç kritil gol attı diye iyi oynadı anlamına gelmez bu arada.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Komik veya değil. Dediğin gibi öncelikle teknik heyet ve takım kaptanları yapacak bu işi. Ama demek ki böyle bir ortam mevcut değil. Yapacak birşey yok.

Fakat Selçuk'un doğruları söyleyecek kadar açıksözlü olması da taktir edilecek bir durum. Top çevirmemiş en azından.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takdir etmeyi geçtim, yazdığım sebepten dolayı Selçuk adına utanç verici bi durum. Bi teknik direktörün "takım kötü oynuyor yhew" demesi kadar saçma. Kaptan dediğin Bülent Korkmaz gibi olur, Totti, Puyol, Maldini, Vieira, Gerrard gibi olur. Takım ruhu onda başlar, arkadaşlarına aktarır bu ruhu. Ama gayet açık şekilde bizim kaptanımızın takım arkadaşlarına aşılayacağı bi ruh kendisinde yok.

takim icerisinde bana kazanci en cok dokunan adam bu . sneijder inki de oyle ,rakam olarak bundan da fazla ama 2 sebepten selcuk un ucreti daha fena

birincisi sneijder in her ne kadar zaten kadrodayken imza parasi vs ile sisirilip 4,5 a yukseltildiyse de , selcuk da 2011 de baslayan GS seruvenine 2019 a dek devam edecek en az . 8 senede kazandigi para ile neredeyse 2 sene top oynadi , duzelecegi de yok

ikincisi , hadi oteki bir isim kariyer , buraya bosuna gelmez ,para icin gelecek tabi , fakat bu adam ts de orta sahada biraz top cevirdi etti geldi GS ye kankasiyla , olcani ceyhunu umutu da surukledi buraya , ve muthis 5 li vampir gibi yediler , yetmedi salih dursunlar ,cavandalar filan da o akima dahil oldu ..

tam rezalet bir silsilenin basi oldu

Sözleşmesi, nasıl gönderileceği umurumda değil artık. Kadro dışı bırakılmalı parasını orda yesin. Sahada ve takım içinde verdiği zarardan kurtuluruz.

Çok mu şey istiyoruz? Biraz samimiyet.

l8u7p.jpg
Bunun olması için başında Hoca olması lazım.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence sevgisinden yana şüphe yok.11/12 sezonunda biz yerine daha fazla para veren Fb'yi seçseydi şampiyon olamazdık.
Problem her sezon performans olarak daha geriye gitmesinde.

Defol ulan! Çok seviyormuş. Rüzgâr esse yere düşen orta saha bozuntusu, pazubandını yere atan çakma kaptan, yerli çetesi elebaşı!

İlk sene oynadın, sonra yatışşş. Tabii çuvalla parayı indir cebe, satılık kalemlere de 2-3 haber yaptır, kendini övdür. Sonra "Gilitisiriyi çik siviyirim."

Derbilerde rakip, takım arkadaşlarının üzerine yürürken sen onlara "abi" çekmekle meşguldün yüreksiz herif. Senin gibi kaptan olmaz olsun. Işıl Alben senden 100 kat daha delikanlıdır bu konuda!

Son düzenleme:
Bunu gönderemezler.3 sene daha kalır takımda en az.Çok seviyormuşmuş.O zaman durma git seviyorsan.Aldığın 3.5 mu çok seviyorsun yoksa.

İkisi de vurdumduymaz belki hırslanırlar diyeceğim ama

sneijderi kesip oyun kurucu olarak 3-4 maç görev vermeliyiz.yan pas ve kaçak futbolu devam ederse devre arasında hemen yollayıp sneijder ve bu zatı muhterem yerine 2 adam almalıyız.

Geri
Üst Alt