Selçuk İnan ile Sözleşme Yenileniyor İddiası!

2021’e kadar antrenör olarak mı imzalayacağız?

6 ayı doldursun antrenör olarak duran top falan göstersin, pasta kessin.

Buna senelik 1.5 milyon veren futboldan men edilmeli

Çoğunuzun takıldığı, forma çıkarma olayını filan hiç önemsemiyorum. Hatta karakter açısından düzgün biri olarak da görüyorum hala. Tamamen performans odaklı konuşuyorum. Bugün kulüpten ilişiği kesilse, ligin 2. yarısı için tek bir kulüp bizden aldığının çeyreğini vermez. Ama sözleşme yenilenmezse yine ''Vefasız'' der birileri; desinler n'olacak yani?...

Zamanında ''Vefa'' dan dem vuran H. Ünsal, gittiği Rize' de ilk 11 olamayıp bırakmıştı, hala sitem eder durur!. Yahu neyin sitemi?. Öyle başkaldırarak gittiğin Rizesporda bile kadroya girememişsin (Gurur yaptın madem, asılsaydın), Galatasarayda nasıl oynayacaktın?!...

izma atti gün iyi bir ceza yerim küfür etmesem rahatliyamam

ayreten sikiyorsa sirf mac basi primi ile anlas garanti maranti para yok varmisin ? seninki fedakarlik degil yavuz hirsizlik dir

bu sözleşme imzalanırsa kesin birileri üzerinden cebe para atıyor derim , başka bir izahı olamaz.

Terim olduğu için olmaz diyemiyorum muhtemelen olacak böyle bir şey ve milleti kendilerinden biraz daha nefret ettirecekler

Selçuk a değil Terim e küfür ederek hakkettigim cezami zevk içerisinde çekerim...

Geri
Üst Alt