Selçuk İnan Islıklandı!

Ümit Çatar

Cezalı
1809842-38194131-2560-1440.jpg

Selçuk ıslıklandı

Galatasaray taraftarlarının Başakşehir maçındaki protestosundan kaptan Selçuk İnan nasibini aldı.

ATTIĞI GOLE SEVİNMEDİ

Sarı kırmızılı taraftarlar, deneyimli futbolcunun ayağına top geldikçe ıslıkladılar. Selçuk'un karşılaşmanın sonlarına doğru protestolardan sonra moralinin bozulduğu gözlendi. Milli futbolcu, maçı 3-3'e getiren penaltı golünden sonra sevinmedi. Selçuk'u golden sonra takım arkadaşları hem kutladı, hem de protestoların ardından teselli etti. Sneijder'den destek

Santraya doğru yürüyen kaptana Sneijder moral vererek golün ardından takım arkadaşını kutladı.

EUROSPORT

Ağzına yüreğine sağlık stadtakilerin bugün.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerekli vasiflari olmayan bir ''kaptan'' boyle olur.

Daha bugüne kadar dayak yemedigine sükür etsin.

Eski Galatasaray taraftari olsaydi ayaklari titrerdi ama artik biatci taraftarimiz oldugu icin bariniyorsun.

Def ol git artık git ulan git. Nefret ettik senden, tiksiniyorum iğreniyorum o futbolundan ve olmayan karakterinden.

Üzülmüş görüyor musun? Sahada kiz gibi oynarken de biz üzülüyoruz.

burak gibi taraftara el kol yapmadi yinede

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

azcık yüzü varsa sene sonu gider zaten teklifler gelir

Sene başı Leicester a kakalasaydikta İngiliz küfrü yeseydin az.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olanlar üzücü.Mutlaka selçukta üzgündür.Bugünleri yine atlatacağız.Her gidenin yeri dolar Galatasarayda..

Üzülmesi müzülmesi umurumuzda değil herif üzülüyor yıllık 10 trilyon kazanıyor ben daha fazla üzülüyorum belki de ama benim düşünmem gereken elektrik faturam doğalgaz faturam var ay sonunu nasıl getiririm diye düşünüyoruz hangisi daha büyük acıdır sorarım size. Bi de forma morma aldık tomarla alışveriş yaptık anasını satıyım açlıktan nefesimiz kokarken hay aklımı dikeyim şerefsizim bak. Üzülürse üzülsün ben mi düşünecem lan. O kadar para alıyorlar bizim istediğimiz tek şey güzel futbol oynamaları hırslı olmaları kaçıncı oldukları ondan sonra önemli değil sadece güzel futbol. Kız gibi oynayıp trip atıp onu bunu azarlayacaksa beyimiz kısmetse olur'a, big brother'a falan katılsın iyi malzeme çıkar kendisinden.

Aynen böyle devam edilmeli... Taki bu kulüpten şutlanana kadar!

Çine gider buda kankasının yanına.7 8 e bunuda okutup orta sahaya Medel, Melo tarzında 2 tane adam şart.Yoksa bu uyuşuk futbol yıllar boyu devam eder.

Dokuluyor iyice rezaletti bugun de insallah sene sonu burak in yanina yollariz

Penaltiyi atinca ki tripleri gorulmeye degerdi. Ne yuzsuz pis bir herif ya

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Geri
Üst Alt