Selçuk İnan, Kadro Dışı Bırakıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese esit mesafede olunmali

Teknik heyete saygisizlik yapan Yasin nasil kadro disi kaldiysa selcuk'ta ayni cezayi cekmeli

Eren' in yerine kendisinin değil de Cavanda' nın oyuna alınmasına tepki gösterdiği içinse, bu karar yanlış. Ben asıl tepki göstermese kızardım.

Performansı sebebiyleyse tek leş gibi oynayan Selçuk değil.

Başka bir şey varsa bilemiyorum tabi, açıklarlar öğreniriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadro dışı değil direkt kovulmalı. Yatarak 2.5 milyon € almasını hazmedemem bu arkadaşın.

Yeeeeeeahhhhhhhhhhhhhhhh

Aferim lan aferim butun oyunculari az bucuk olsa da bu sekilde kaybedin.
Yaptiginiz bir tane dogru hamle yok geri zekali surusu.

Beter ol pislik herif, sürüm sürüm sürünürsün inşallah.

Gecen burada Yasin kadro disi birakilinca haksizlik degil mi bu Selcuk veya Sneijder aynisini yapsa bir yaptirim olmaz diyordun.

Eger Selcuk kadro disi birakilirsa cevabini almis olursun sanirim Sinan Bilgin

Umarim bununla yetinmezler, gaza gelip Sabri'yi de arkasindan sürüklerler.

Ha bir de elinden kaptanlik alinsin, sahada hayalet gibi dolanan adamdan kaptan olmaz.

Bu takimda kaptanlik pazubandini hak eden tek bir adam var o da Muslera.

devre arasi cok kelle kopacak belli oldu, insallah basta selcuk,sneijder,sabri olmak üzeri birkac tayfa daha eklenip gönderilmeli yeter artik aldiniz paradan utanin.

Ne diye kadro dışı bırakılıyor? Bu adam kaptan değil mi? Sen nasıl kaptana sms atarak "yarınki idmana gelme" dersin? Cavanda değişikliği ise mesele, burada tepki göstermesi zaten doğru, 1-0 mağlupken forveti çıkarıp Cavanda'yı almak ne demek? Bu değişikliğe kaptan tepki vermeyecek de başkası mı verecek? Hadi yine de maç içinde antrenör sorgulanmaz dersen bi uyarı verirsin olur biter. önce idmana gelme diye sms atıp sonra kadro dışı bırakmak niye? Bal gibi biliyoruz ki Sabri denen herif ve Özbek brothersler bu işin içinde.

Twitter da o hashtagi acan mankfalilar yüzünden zaten yillardir Sabriden kurtulamiyoruz. Ayni mantik "o bizim kaptanimiz" diye avuttular kendilerini yillarca, sonra reisimiz oldu.

Dediğim gibi kadroyu hatta değişikleri Ayhan&Orhan yapmıyorsa bende birşey bilmiyorum varya JoR çok uysal böyle aman ben kötü olmayım modunda hep bu adam zaten bizim Td'miz olabilecek çapta değil bu iki hain'de arkasından iş çeviriyor gibime geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt