Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne selcuk ne sneijder ele basi sabri ortaligi birbirine katan o bucur , utaniyorum ya su adamdan baris ozbek filan gelsin oynasin gurur duyarim ama su adi cirkef oynamasin takimda.
Yemin ediyorum Emre belezoglunu daha cok seviyorum su gereksizden
Hadi cavanda mal beyni el vermiyor. Linnes denen adam hocaya ve size ne etti yav. Bir anda ayibi falan oldu. Adamin forvete kadar rol almasinin ayibi selcukun sneijderin hatta podolskininde ayibi o zaman.Selçuk un kesildiği takımda sabri oynayabiliyorsa bu linnes ve cavandanın ayıbıdır. Boşuna sabri ye giydirmeyin. Adamın hiçbir suçu yok.
Hadi cavanda mal beyni el vermiyor. Linnes denen adam hocaya ve size ne etti yav. Bir anda ayibi falan oldu. Adamin forvete kadar rol almasinin ayibi selcukun sneijderin hatta podolskininde ayibi o zaman.
Sabri evlat ayagina kulupte ipleri eline almis malesef buna canak tutan da yonetim.
Selcuktan sneijderden once gidecek adam varsa sabri denen yamyamdir.
Herseyi gecip dun yaptigi malligi baskasi yapsa bir daha forma yuzu goremezdi ki cavanda girip sicri batirdi goremeyecek buna eminiz.