Selçuk İnan: "Kişileri değil, futbolu konuşalım"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
haberLUmmaA.jpg

Galatasaray'ın resmi Twitter hesabı aracılığıyla konuşan Selçuk İnan, "Her derbi sonrası sadece kişileri konuşuyoruz. Sahada farklı dışarıda farklı kişi olamazsınız. İnsanın bir kişiliği olur. " diyerek olayların çıkmasına neden olanlara tepki gösterdi.

İnsanları futbolu konuşmaya davet eden tecrübeli futbolcu, "Kişileri konuşmaktansa futbolu konuşalım. Herkesi futbola davet ediyorum. Sahada yapılan çirkin hareketleri kimseye yakıştıramıyorum. Biz futbolcular olarak insanlara örnek olmalıyız, onları yönlendirmeliyiz. Bulunduğumuz büyük camiaları temsil etmeye çalışıyoruz o yüzden daha dikkatli olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 20 dk.

Selçuk İnan (@8Selcukinan): Her derbi sonrası sadece kişileri konuşuyoruz. Sahada farklı dışarıda farklı kişi olamazsınız.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 19 dk.

Selçuk İnan (@8Selcukinan): İnsanın bir kişiliği olur.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 19 dk.

Selçuk İnan (@8Selcukinan): Kişileri konuşmaktansa futbolu konuşalım. Herkesi futbola davet ediyorum.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 18 dk.

Selçuk İnan (@8Selcukinan): Sahada yapılan çirkin hareketleri kimseye yakıştıramıyorum.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 17 dk.

Selçuk İnan (@8Selcukinan): Biz futbolcular olarak insanlara örnek olmalıyız, onları yönlendirmeliyiz.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 17 dk.

Selçuk İnan (@8Selcukinan): Bulunduğumuz büyük camiaları temsil etmeye çalışıyoruz o yüzden daha dikkatli olmalıyız.​

valla ayının bile futbolunu konuşuruz da sen ne oynuyon

kendini hedef göstermişin resmen

büyük gaptan yeaaahhh XDDDDDDDD

Sahada meloyu niye korumadın Selçuk ?

O kadar futbol konuşacak işler yaptınız ki.

Mahalledeki teyzeler gibi laf atacağına oyununa bak.

"Sahada farklı dışarda farklı kişi olamazsınız" sözleri ile mesaj vermiş ama çok yuvarlak konuşmuş. En azından "ahlaksızlıklarını sahada gösterip, dışarıda farklı görünen meslekdaşlarıma kırgınım" falan deseydi.

Oynadığın futbolu eşşekler kovalasın senden de Türk futbolundan da bir bok olmaz, insanlığın iyidir bilemem futbol için konuşuyorum.

defol git be adam defol git.bu karaktersizin formamızı yere attığı gün gitmesini istedim,2 senedir bir bok oynamıyorsun.avazım çıktığı kadar bağırıp ıslıklayacağım seni.kaptan filan değilsin sen.volkan abinden korkuyorsun galiba evinden filan aldırır

"Sahada farklı dışarıda farklı kişi olamazsınız. İnsanın bir kişiliği olur."

Sadece bu kısmında emre ile volkana sürttürmüş. Onun dışında politik bir açıklama.

bence futbol konussak zararlı cıkan sen olursun selcuk...yıne volkan melo bıseyler konusuluoda

Yazıklar olsun yazıklar olsun...

Koskoca Galatasaray kaptanına bak,reziller için takım arkadaşını satıyor...

Futbol konuşmalıymışız...

Bi ordan bi burdan makas almis olm biraz capin olsun lan korkma ayidan

Geri
Üst Alt