Selçuk İnan: "Kişileri değil, futbolu konuşalım"

selçuku bu saatten sonra giresunsporda görmek isteriz bu formu ve ruhsuzluğuyla pttde oynar ancak zaten

o kadar üstüne varmayın. onun imparatoru var milli takımlar sorumlusu. o na karşı mı gelicek aaaaa çok ayıp

derken ben de yüklenmiş oldum arada :)

Bu konuşma bence en iyisi. Direk volkana salasaydı ceza alma ihtimali çok yüksekdi.

Gerçiği ceza alsa 2-3 mac, bazılarımız göbek atacak galiba

Cüneyt , Tugay , Bülent gibi Kaptanlarla büyüdükten sonra şu son dönemleri artık bünye kaldıramıyor ,

Kaptanlık makamına saygı için Galatasaray daki Kaptanlık makamı lağv edilmeli bence !

ben anlamıyorum burda gayet güzel konuşmuş isim vermeden laf atmış illa emre-volkan gibi mi konuşmalı evet kaptan takımını koruyacak ama efendi şekilde aynısını muslera dese efendice laf sokmuş derdik

Bu konuşma bence en iyisi. Direk volkana salasaydı ceza alma ihtimali çok yüksekdi.

Gerçiği ceza alsa 2-3 mac, bazılarımız göbek atacak galiba

aynen öyle geçen yıl sabri hakeme maç sonrası dediği sözler yüzünden ceza aldı zaten tff bunu kolluyor bizimkilerde bu ne biçim kaptan diyor eğer fenere bir frikik atarsa hepsi kaptan diye buraları yıkar değişik bir takımız

Aman sanki top oynuyor da ceza alınca arayacağız...

Hala laf konduramıyorsunuz...

Selcuk Inan : ehm öhm daha fazla polemige girmek istemiyorum ..futbol kazansin kib muck muck:inlove::inlove:

Bu gidişle futbol ile futbolcuları da ayrıcaz sanırım, hakkımızda hayırlısı...

Bkz; Kulüpler ile şahıslar birbirinden ayrı tutulmalı

aaa ayıp ediyon ozan !!

bi giresunlu olarak ruhsuzları istemeyiz... gs'mize yakışmayan biri nasıl hala el üstünde tutulur... ilk sene hakkını verdi sonra fıssssssss

bende giresunluyum kanka ptt de böyle adamlar çok iş yapıyor oyunu yavaşlatan frikik atan filan tam ptt oyuncusu yani

senin aldığın paraları konuşalım 3,5-4 milyon euro'yu yada kız gibi triplerini..

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Geri
Üst Alt