Selçuk İnan Krizi Tatlıya Bağlandı!

Emre Arslan

Cezalı
6b0095e8702140c3a139372bdf3abcb0.jpg

Galatasaray'da Selçuk İnan krizi tatlıya bağlandı. Sarı-kırmızılı takımın kaptanı, bu sabah yapılan antrenmana katıldı.

Selçuk İnan, Fenerbahçe derbisinde oyuna alınmadığı için yedek kulübesinde yardımcı antrenör Ayhan Akman ile tartışmış, ardından yönetim kararıyla dün yapılan antrenmana katılmamıştı.

Bu gelişme sonrası Selçuk'un kadro dışı kalacağı söylentileri ortaya çıkmıştı. Akşam saatlerinde Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu ile görüşen Selçuk İnan, bu sabah da Başkan Dursun Özbek ile bir araya geldi. Başkan Özbek daha sonra teknik direktör Jan Olde Riekerink ile de konuştu.

Selçuk İnan bu görüşmelerin ardından sarı-kırmızılı takımın bu sabah yaptığı antrenmana katıldı. sarı-kırmızılı takımın bu sabah yaptığı antrenmana katıldı.

NTV Spor

Selçuk İnan Krizi Tatlıya Bağlandı!

Allah başımızdan eksik etmesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ulan ilkokul aşklarına döndü, bırakın hepiniz bu işi kreş işletin

Hay Allah belanizi vermesin emi.

Yapılan görüşmede Selçuk'un Ayhan'a "fazla tatava yapma bıyığını s......" dediği söyleniyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan buda mı gol değil be?

Kaptanınızı yedirmediniz kına yakın Twittercılar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

keşke olcan da kadroda olsaydı yerdi tatlıdan..

hangi Yüzle Yasinin karsisina cikacaklar? Aynisini yapmadimi bu lavuk simdi? Diger oyuncular yapsa ne olacak simdi?

hangi Yüzle Yasinin karsisina cikacaklar? Aynisini yapmadimi bu lavuk simdi? Diger oyuncular yapsa ne olacak simdi?

Diger oyuncular da yapacak zaten cunku kadro disi kalan yok, Yerli ceteden ben sahsen simdi Sabri den boyle bir tavir bekliyorum.

el frenini daha çekicez anlaşılan bu adamı 35 yaşındada oyundan cıkartamazlar

Bu adamın medya ayağı çok güçlü olmuş haberimiz yok yada fbli şeref yoksunları hastag açıyor
Kulüpte çetecelik hat safhayı geçti
Snejider çetesi
Selçuk çetesi
Sabri çetesi
nazifoğlu ve m.özbek hangi çeteden dir acaba
Osmanlının son yıkılma dönemiyiz içerden dışardan

Mesela dün Beyaz TV de öyle bir algı yaratıyorlardı ki, Selçuk çok çok iyi çocuk ama Sneijder çok çok kötü çocuk diye.

En çok bittiğim yer de Ertem'in " Selçuku tanımıyorum ama çok iyi çocuk" demesiydi. Herşeyi özetleyen olay bu oldu.

Mesela dün Beyaz TV de öyle bir algı yaratıyorlardı ki, Selçuk çok çok iyi çocuk ama Sneijder çok çok kötü çocuk diye.

En çok bittiğim yer de Ertem'in " Selçuku tanımıyorum ama çok iyi çocuk" demesiydi. Herşeyi özetleyen olay bu oldu.

çok seviyorsa evlat edinsin

Bu taraftarla bize hersey mustehaktır.Alın kaptaninizi başınıza calin.Insan su yuzsuze kaptan demeye utanir, defol git artik omrumuzu yedin.En cok burak yilmaza sovmustum zamaninda ama burak en azindan karakterli adammis, Burak'ın tirnagi olamaz bu yuzsuz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu olay tatliya baglandi yazmasina yaziyor ama bu is kolay kolay düzelmez.

Geri
Üst Alt