Selçuk İnan Kulübeye Gidiyor

Melih Akan

Berlin Panteri
Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, Anderlecht maçında ıslıklanan Selçuk İnan'ı Sivasspor karşılaşmasında yedek soyundurmayı planlıyor

Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de arka arkaya kayıplar yaşayan Galatasaray'da, teknik direktör Cesare Prandelli, Sivasspor maçı öncesi değişim üzerinde duruyor

.
Prandelli, Anderlecht karşılaşmasında sarı-kırmızılı taraftarların protesto ettiği Selçuk İnan’ı yedek bırakabilir. İtalyan teknik adam, bir süredir formsuz olan milli futbolcuyu, Arsenal maçını düşünerek dinlendirmek istiyor.Felipe Melo'nun cezasının sona ermesi ve Yekta'nın istekli futbolu, Cesare Prandelli'nin seçeneklerini artırıyor.

Deneyimli teknik direktör, yaz kampından beri çalışkan oyunuyla dikkat çeken Furkan Özçal’ı da yakından izliyor.
Orta sahayı Yekta, Melo, Dzemaili ve Sneijder'den oluşturmayı düşünen Prandelli, forveti Umut Bulut ile destekleyerek Bruma'yı ikinci yarı değerlendirmeyi planlıyor.

NTVSPOR

Dzemaili-------Melo-----Yekta
------------Sneijder---------
-------Umut---------Burak----

:mad: Bu mu yani?Selçuk'un yerine Umut girmiş.Pek bir şey değişmiyor yani.Olcan yine yedek.

hala melo yekta dzemailli diyor ya
yine berabere kalacaz ya da yenilecez

ne fark eder yekta varmış yerine furkanı oynatmak bu kadarmı zor ? ayrıca burak umut hücum hattıyla gerrard'ı koy inanın yerine yine çok birşey farketmez

Üclü orta saha ile yine kreatifsizlikten gebeririz bu mac. Olcani (Türkiyenin en iyi kanat oyuncusu) aliyorsun oynatmiyorsun. Yaz boyunca kanatli sistem ile oynuyorsun, lig basliyor 3lü orta sahaya geciyorsun. Burdaki mantik nedir, bilemiyorum gercekten.

Biraz Mancini gibi olmus, tüm kis 3-5-2 oynatmaya calis sonra yine 4lü defansa dön. Ama Mancini en azindan yanlistan dogruya döndü.

Selcukun olmamasi güzel ama onu cikaracaksan diger tercihlerini de dogru kullanacaksin. 3lü orta saha ile falan yürümez bu is. Hele Yekta hala oynayacaksa, birak artik bu isleri.

--------------Muslera-------------
Veysel--Chedjou--Semih--Tarık
--------Furkan-----Melo----------
Olcan------Sneijder------Bruma
-------------Umut----------------

şeklinde başlamayacaksa, istifasını yazsın ceketinin cebine koysun.Olcan'ı kadroya almama saçmalığına devam edecekse hele...

--------------Muslera-------------
Veysel--Chedjou--Semih--Tarık
--------Furkan-----Melo----------
Olcan------Sneijder------Bruma
-------------Umut----------------

şeklinde başlamayacaksa, istifasını yazsın ceketinin cebine koysun.Olcan'ı kadroya almama saçmalığına devam edecekse hele...

Tarik haric birebir ayni kadroyu bende yazacaktim tam. Bence beklerin ters ayakli olmayacak. Onun icin sol beke Baltayi koyardim ben. Evet temposuz oldugu dogru, ama sadece arkayi saglama alsa bile yeter bence. Savunmasi Tarika göre cok cok daha iyi

3 dmc yetersiz, Ceyhun'u ve Linderoth'u geri getirelim 5leyelim dmcleri...

İki senedir kesmediler, tam ağız tadıyla ıslıklayacağımız zaman mı akıllarına geldi kesmek? :mad:

Aslında taraftar olarak maça dev pankart götüreceksin, taraftarın gönlünde ki ideal kadro ve dizilişi gösteren. Yoksa bu İtalyan hocalar saçma sapan diziliş ve kadrolarlar devam edecekler.Adam 4-3-1-2 diye bir saçmalık yarattı, sistem oturttuğunu zannediyor. Ya hu bu kadar üreticilikten uzak bu kadar saçma bir sistem otursa elimize ne geçecek? Sanki bütün suç Selçuk'taydı... Her maç %60 topa sahip olsa bir şey başardığını zannedecek garip bir hoca...

Her hafta Burak ve Selcuk kadro dışı kalacak, hatta maca saatler kala kadroda sürprizler var deyip umutlandiriyorlar sonunda yine kadroda oluyorlar. Yine oynamaya devam ederler.

★★★》☆

cemali yekta selcuk 3lüsü tam skandaldı ya

melo yine bir nebze hareket getirecek ama yine olmaz bu 3lü

cemali yerine olcan kadroya girmeli

Tarik haric birebir ayni kadroyu bende yazacaktim tam. Bence beklerin ters ayakli olmayacak. Onun icin sol beke Baltayi koyardim ben. Evet temposuz oldugu dogru, ama sadece arkayi saglama alsa bile yeter bence. Savunmasi Tarika göre cok cok daha iyi
Rakip Sivas, Umut da nispeten kafa tolarına vurabiliyor.Tarık'ın yapacağı ortalar faydalı olur diye yazdım, yoksa Balta bence de solbek için ilk alternatif olmalı. Üstüne ben olsam Veysel, Furkan, Olcan'ı sakatlık dışında her maça çıkartırım.Veysel'i taraftar ıslıkladı falan ama taraftar da saçmalıyor. Veysel gayet standart bir performans ortaya koyuyor, Sabri'yi geri getirenler var. Adam hem Sabri'ye göre defansif olarak daha iyi hem daha sağlam ve dengeli duruyor hem de boy olarak Sabri'ye göre avantajlı.

emirateste oynadıktan sonra ne anladım bu işten

prandelliden olmaz

Geri
Üst Alt