GSCimbom
Selçuk İnan: ''Lazio'yu geçersek finale kadar yolumuz açık''
Ü

Selçuk İnan: ''Lazio'yu geçersek finale kadar yolumuz açık''

Ümit Çatar ·

Cevap
26
Okunma
1,3K
Sayfa
1/2
selcuk_inan_9864.jpg

Selçuk İnan: Lazio'yu geçersek final oynarız

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıkabileceklerini iddia etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Lazio ile karşılaşacak olan Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK

UEFA Avrupa Ligi'nde şanslarını da değerlendiren Selçuk İnan, "Sürprizlere açık demek istemiyorum, burası çok önemli bir platform. Öyle bir şey var ki istediğiniz kadar iyi takım olun, istediğiniz kadar iyi oyunculardan kurulu bir takım olun. İyi takım olup mücadele ederseniz Dnipro da başka bir takım da final oynar. O yüzden şansımızı çok yüksek görüyorum. Çok iyi konsantre olursak ve Lazio'yu geçersek finale kadar yolumuzun açık olduğunu düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

NTVSPOR

Ulan daha ilk turdayiz. Biraz tutarli konusun be.

Biri cikar dandik Lokomotifi yendikten sonra kupayi aliriz der. Digeri daha Lazio macina cikmadan Final den bahseder.

Osur osur ipe diz. Gördük Avrupa'da da nasıl konsantre olduğunuzu. İki maçta bi Astana'yı yenemediniz. Forvete Umut olan takım final oynayacakmış pehhh.

Forveti Umut,Sağ beki Sabri,Sağ açığı Yasin,Defansı Semih olan bir takımın Uefa'da finale çıkma ihtimali,Amed'in Türkiye kupası alma ihtimalinden milyon kat azdır.

Hoş Sabri,Semih,Umut,Yasin'i Real'e,Psg'ye,Barça'ya koy onlar da hiç bir başarı elde edemezler.Bizlik bir şey yok.

Son düzenleme:
Geri