- 4 Temmuz 2010
- 23.847
- 204
- 1.263
Valla ben 29 yasindayim, celenk bırakmak, tabut kaldirmak bu ulkede en genel gecer protesto yontemlerinden biridir. Sayisiz defa sahit olmusumdur. Kimse de abarti diye aglamaz. O kisi ve kurumun degerinin ve islevinin kalmadigini anlatir. Çelenk birakmak ozellikle siyasi konularda cok kullanilir.
Ama yerli oyuncular boyle mevzulari kullanip magdur olmayi iyi beceriyor. Ata sporumuz magdur olmak zaten. Semih'in kendisini elestiren belki 10,000 mesaj icinden 'keske kor olsaydin' mesajini one cikartip insanlara "ben magdurum beni koruyun" cagrisi yapmis, millet isi gucu birakip 1 hafta Semih guzellemesi yapmisti.
Bu haberde de yerli topcularin veya daha kuvvetle muhtemel onlara kol kanat germis bir yoneticinin payi var. Türkiye'nin en kliselesmis protesto yontemini alip "ya mezar fln ne demek istiyorsunuz
" demek ancak onlarin kafasindan cikar.
Neyse bu pankarttan cikan magduriyet bi 3 hafta idare eder onlari.
Ama yerli oyuncular boyle mevzulari kullanip magdur olmayi iyi beceriyor. Ata sporumuz magdur olmak zaten. Semih'in kendisini elestiren belki 10,000 mesaj icinden 'keske kor olsaydin' mesajini one cikartip insanlara "ben magdurum beni koruyun" cagrisi yapmis, millet isi gucu birakip 1 hafta Semih guzellemesi yapmisti.
Bu haberde de yerli topcularin veya daha kuvvetle muhtemel onlara kol kanat germis bir yoneticinin payi var. Türkiye'nin en kliselesmis protesto yontemini alip "ya mezar fln ne demek istiyorsunuz

Neyse bu pankarttan cikan magduriyet bi 3 hafta idare eder onlari.