GSC Portal Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'a Şok Pankartlar

kötü oynarlarsa bahaneleri hazir
mal taraftar da gaza gelip yalar yine bunlari

Istanbul tayfasinin yapamadigi ( selcuk diye bagirmak felan) gurbetci taraftarlar yapiyor

Takimin menfaatini kim daha cok dusunuyor acabaaa :D

Ben el fatihada abartı fln görmedim. Hatta daha erken bir tarihte yazılabilirmiş.

guzel pankartla.bunlarla 5 er yıllık sözleşme yapıp kacan klubu kaosa surukleyen zaata da 2 pankart yakışır.

biri su heriflerden imza alir gibi yapip caktirmadan kontrat fesih dokumani imzalatsa da 25 milyon GS taraftari rahat etse

Pankartı görünce, 2014 yerine 2013 yazılmış olsa; hem sergilediği sözümona futbol kronolojik olarak daha gerçekçi ifade edilmiş olur, hem de ölüm tehdidi anlamına çekilmezdi diye düşündüm ben de...

Bunca yıldır futbol takip ederim, bu ikisinin sözleşmelerinin uzatılması kadar aptalca bir icraat görmedim...

Mustafi başkanın yaptığı onca hata için 'İhanet' sözcüğünün kullanılmasını doğru bulmuyorum, futbolu bilmediği gibi, bilenlerin de görüşüne itibar etmemesinin ceremesi uzunca bir süre çekilecek olsa da, iyi niyetinden ve kulübün menfaatini düşündüğünden şüphem yok, yaptığı bir dolu olumlu icraatı görmezden gelmek de nankörlük olur...Ancak Hajrovic' in (TD ve scout ekibi inisiyatifi dışında) alınması-kaçması ve bu iki yetersize bahşettiği kontratlar, kendisinin iyi hatırlanmaması için fazlasıyla yeterli olacak kadar ağır kusurlar olarak zihnimde yer etmiştir, hiçbir izahat bunların mazur görülmesi için yeterli olmayacaktır...

Geri
Üst Alt