Galatasaray formasına saygısızlık yapmış, mourinho kafasını sevdi diye fino gibi hareketlere giren herifin teki.

Boş herif, senin gibilerin bu ülkede ekmek kazanması hata.

Abi bu kim de zart diye 1.ligdeki bir anadolu kulübüne hocalık yapabiliyor.
2. 3. ligde başarısı var mı.

Kimin torpiliyle gezdiriliyor

Bunu hoca diye getiren viziyonsuz yöneticilere kizmak gerek. Yilmaz vuralar biter selcuk inanlar yerine gecer

La tribünden maci izleyip hamlelerin nasil böyle kötü olabiliyor yaw hahahahahahaha o defans oyUncusunuda tebrik et penalti yapmak icin ugrasti bayagi sonunda basardi. Mesela o el orda ne alaka??? Hahahahaha sizin gibi hocalari ve takimlarin profeayonel liglerde isi yok aga.. ikile

Galatasaray'ın kapısından dahi içeri girmemeli.. Bıktık artık Galatasaraylı görünüp Galatasaraylı olmayan bu tip şahıslardan. Yallah malum camia'ya!

Selçuk ne yapsın diğer Maç öncesi 2 tane iyi oyuncusunu hakemler bu Maç'ta oynamasını engelledi.Osimhen'siz Galatasaray gibidiler bugün.Ve ek olarak Arda'nın Konu Başlığı'nda dediğim gibi DSelçuk Arda gibi oynatmıyo Takımlar'ını bu tarz Maçlar'da yenmeye çalışıyo.Arda ise beraberliğe oynatıyo.O yüzden Selçuk Kaptan'dan bu Maç'ta Puan almasını ben beklemiyodum ama Arda'dan bekliyom ben yav :D

süper lig'de hocalik yapmasi anlasilir gibi degil

Çağdaş gibiler yapıyorsa Selçuk da yapar.

Hiçbir zaman büyük bir antrenör olamayacak. Kaptanlık yaptığı dönem lider olmadığını çok defa gösterdi.

Hep kaçak dövüştü hem taraftarla hem de takım içi oyuncularla. Antep'te bu sorun olmaz ama büyük takımdaki oyuncular çiğ çiğ yer adamı.

En fazla yeni dönem Rıza Çalımbay olur.
Başarılı giderken bunları yazmıştım. 1 ay sonra haklı çıkardı.

Antep'te bile takımı kontrol edemedi, istifa etmiş :red:

Sinsi pislik aklınca Arda'dan sonra Eyüp'ü kovalıyor ama Murat başkan umarım buna takım emanet etmez.

Sürekli öğle uykusundan kalkmış gibi görünen bir adamdan hoca olmaz, oyunucu görse kulübeye girip yatası gelir

Hikmet Karaman ile görüşen ancak imza aşamasına gelemeyen Kocaelispor, Selçuk İnan ile de bir görüşme gerçekleştirecek.

Geri
Üst Alt