Bugün oyuna girip 175 bin tlsini cebine koymuştur.

sezon basi bir genc vardi hatirliyormusunuz ismi celil di. Ne güzel oynuyordu , top dagitiyordu felan. Sucu neydi de bu oynadi bugün
Çünkü celil maç başı almıyor.
Olmayan bir şeyi paylaşmak zor.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

waowwww evet bu yüzden geçen yıl 2. devre sadece donk oynadı hocanın "evladı" selçuk yerine

Ulan Modric aşağı yukarı senin yaşında dünya kupasında rakip yarı sahada pres yapıp top kazanıyordu.

Celil Yüksel oynasın la bunun yerine adım atacak hali yok

fatih terim bunun sozlesmeyi uzatirsa kendisini iyi anmam. spor yapiyor sadece

DqQ2L1mXQAA0KZf.jpg

0
.

"Burada biz arkadaşlarla maçtan önce toplandığımız zaman Selçuk'a benzettikleri için beni dövüyorlardı. Arkadaşlar ve polisler ayırdı. Öyle ayrılıp maça gittik. Benim yüzümden Eskişehirspor tribünü karıştı. Selçuk İnan'a benziyor diye yanlış anladı adamın biri."

0
.

DqQ2L1mXQAA0KZf.jpg

0
.

"Burada biz arkadaşlarla maçtan önce toplandığımız zaman Selçuk'a benzettikleri için beni dövüyorlardı. Arkadaşlar ve polisler ayırdı. Öyle ayrılıp maça gittik. Benim yüzümden Eskişehirspor tribünü karıştı. Selçuk İnan'a benziyor diye yanlış anladı adamın biri."

0
.
Acaba nerede ise ikizi olan bu arkadas daha iyi oynar mi?
Yerine oynatsak, TFF Uefa falan cakamaz mevzuyu.

İmitasyonun boyu bayağı kısa olsa olsa güreşçi olur.

Çok yakışıklı bir topçumuz, kız olsam bana saplamasını isteyebilirdim

DqQ2L1mXQAA0KZf.jpg

0
.

0
.
selcuk kısa, yanındaki yarım porsiyon selcuk ebatında. 1m falan herhalde boyu.

Yanindaki oyunculara kötü pas atiyor, donrads el kol hareketi yapiyor. Büyük kaptan

Pasi atiktan sonra resmen rakip oyuncunun arkasina saklaniyor tekrar bana top atmasinlar diye. Seni capsiz korkak seni, gece yarisi at hirsizli pesinde kosup sahalarda gölge presi yapmayi biliyorsun degilmi?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt