Kaptanımın yeni sözleşmesi Hayırlı Olsun..
Mehmet Özcan: "Selçuk İnan tatilden döndü, sağlık kontrolünden geçti ve Florya’da idmana çıkıyor. Sözleşmesinin uzatıldığına dair KAP açıklaması yapılacak."

ödül olarak da sözlesme kapmis merak ediyorum ne alacak

İste bu be haftalardır beklediğimiz haber nihayet gelmiş

neden birakmiyorsun su godumun futbolunu Selcuk bey

2015 yılında futbolu bırakmıştı. Öylesine oynuyor iste

Yav bi defol git artik, hem sen kurtul hem de biz.

Bence bunu da dehledik.Uzatsak çoktan kampa katılmıştı

Galatasaray'da, Fatih Terim'den sonra teknik direktörümüz olacaktır.Belki arada başka bi efsanemiz denenebilir ama kaptanımız hoca olarak takımın başında olacaktır..

Galatasaray'da, Fatih Terim'den sonra teknik direktörümüz olacaktır.Belki arada başka bi efsanemiz denenebilir ama kaptanımız hoca olarak takımın başında olacaktır..
Td mi bize hemde

Belhanda, başak maçında Selçuk a yaptığı hareketi, Fatih hoca futbol oynuyor olsa ve aynı duruma düşseler Belhanda ile, hocaya yapabilir miydi?

Yalan olmasın sene 2014tü galiba.fener maçında formayı çıkarıp tugaya verdiği an kulüple ilişkisi kesilmeliydi.Ama bırakın cezalandırılmayı üstüne zam aldı ve hala Gsaray camiası içinde kendine yer buluyor.senelerdir hem saha içi hem de maddi anlamda ağzımıza sıçmakla meşgul.Bir de kolunda kaptanlık pazubandı.Metin oktayın kemikleri sızlamıyorsa ne olayım.

Td mi bize hemde

Belhanda, başak maçında Selçuk a yaptığı hareketi, Fatih hoca futbol oynuyor olsa ve aynı duruma düşseler Belhanda ile, hocaya yapabilir miydi?
Selçuk ile Fatih hoca bir değil.Şampiyonluk maçında bi de kavga mı etselerdi?Fatih hoca altyapı maçlarını izlemeye gönderiyo.Elinde raporlar ve dosyalar ile.Önce teknik ekipte yardımcılardan biri olur.Sonra hoca olur diye tahmin ediyorum..

selçuk inan para pul ile ilgili görsel sonucu

Kaptan bu sene güzel bir veda yapıp seneye teknik kadroda yer alacak inş

Selçuk ile Fatih hoca bir değil.Şampiyonluk maçında bi de kavga mı etselerdi?Fatih hoca altyapı maçlarını izlemeye gönderiyo.Elinde raporlar ve dosyalar ile.Önce teknik ekipte yardımcılardan biri olur.Sonra hoca olur diye tahmin ediyorum..
Sadece bilgi ile hoca olunmuyor, onu demek istedim.

Ama iyi bir yorumcu olur

hicbir Avrupa macinda varlik gosterememis, yerli diye sisirilmis tek sezonluk cop oglu cop

kene gibi yapisti, birakmiyor namussuz, butun kanimizi emicek.

Geri
Üst Alt