BRAVO hocam, bu formamıza saygısı olmayan(başkan olsam gecesinde kovardım nasıl bir mideniz vardı lan nasıl yaptınız bize bunu(takımda tutarak)), yıllardır takımın kanını emip her kupada bir katkı vermiş gibi ön planda olan bitiği ilk 11 de başlatıp(90 dk oynadı bir de 6222) nasıl bir evlatçı olduğunu gösterdin. Bravo sana. Selçuk'un ilk 11 başladığı bir maçı izlersem bir daha şampiyonluk yüzü göstermesin bana Allahım. İlk maçtan moralimizi bitirdin. Falcao gelse ne Nzonzi gelse ne ağlamamak için zor tutuyorum kendimi yenilmek değilde adaletsizlik ağrıma gidiyor.

Gelelim sana Selçuk denilen rezil!Sana da seni oynatanlara da yazıklar olsun.İlk 2 sezondan sonra dile kolay 7 sezondur haram para yiyorsun.Yiye yiye bitiremedin.Son sezonun olsun da senden kurtulalım.Önce Sabri şimdi de bu...Ne ile sınanıyoruz?

Çok sinsisin Selçuk. O penaltıyı bilerek atmadın. Teknik ekibin sende görüpte bunca taraftarın göremediği ne var çok merak ediyorum gerçekten. Akşamımı ve tüm haftamı zehir ettiniz. Top oynamayan denizliye üç üç üç çektirdiniz ya, oley oley çektirdiniz ya. Hepinize helal olsun ya diyecek birşey bulamıyorum...

TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Atalay sözleşmesini uzatmamakta ne kadar haklı. Helal olsun ne kadar ileri görüşlü. Bkçuk sahaya sçsa gene çocuk oynayamayacak. İnşallah seneye Beşiktaş'a Trabzon'a gider çatır çatır oynar da bizim barzo teknik kadro ağzı açık bakar.

500 bin euro veriyoruz bu adama beşyüzbin euroooooooooooo!

İlk 1.5 yılı kenara koy, Tarık Çamdal’dan daha kötü bir F/P futbolcusu bu Selçuk.

En azından Tarık oynayıp takıma net negatif etkisi olmuyordu. Sahaya çıkmadan para alıyordu. Bu hem para alıyor hem takımı hep bir kişi eksik bırakıyor.

Takımın tek sorunu bu adam nzonzi ve falcao gelsin bu adam defolsun bütün sorunlar biter

ironi değil bu adam harbiden bütün takımın kimyasını bozuyor lanet bir şey

Geri
Üst Alt