Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
Evet tabıkı baskalari da gıttı galiba mugdat fılan ama selcuk orta cızgıye dondu yuruyerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet tabıkı baskalari da gıttı galiba mugdat fılan ama selcuk orta cızgıye dondu yuruyerek
ölmesine üzülmeyeceğim insanlarda top5te kendisi..Evet tabıkı baskalari da gıttı galiba mugdat fılan ama selcuk orta cızgıye dondu yuruyerek
Arkanda terım varsa, kopardıgı kadar koparacakOturup oynadigi maclari tekrar izlese utanır ve futbolu birakmam lazim bari ismimi daha fazla kirletmeyeyim der
belli bi maç oynayınca otomatik sözleşme uzar maddesi olabilir sözleşmesinde.
çünkü oynamasında başka bir mantık bulamıyorum. arıyorum arıyorum bulamıyorum. tayp amcamız gibi işin hinliğini bulmuşlar eğer sözleşme önerilirse, seçmenimiz (taraftar) ayağa kalkar. ee bunlarda napıyor, yaw 15 maç oynayınca uzama maddesi wardı ondan uzadıya getirecekler. suçlu ise ndiaye ve donka ceza veren tff olacak. böylece iş kılıfına uydurulacak. burası türkiye, burda işler böyle yürür.
terim de sözleşmenin uzamasından içten içe memnun ama, uzatmak gibi bir düşüncemiz yoktu ama şartlar oraya gidince mecbur kalındı hatta zorunda bırakıldık der
ben bu ülkeyi çözdüm be, değil hard bu simulasyonu expert de bitiririm![]()
yapmıştır karaktersiz.