şu maçın özetien denk geldim de youtubede gezerken, drogba-burak-sneijder 11de aynı anda olmasına rağmen selçuk sürekli ts ceza sahasına girip duruyor inanılmaz bir performans

şu maçın özetien denk geldim de youtubede gezerken, drogba-burak-sneijder 11de aynı anda olmasına rağmen selçuk sürekli ts ceza sahasına girip duruyor inanılmaz bir performans

Diğer orta saha da Hamit değil daha ofansif olan Yekta imiş.Sadece Melo var defansif orta sahada.Selçuk'u kutlarım.

kendimi bu kan emici kenenin yerine koyuyorum .
* aysal denen botokslu hırboyu ayarttım 5 yıl çaktım kazığı
* yetmedi üste jübile cilası da çektim
* jübile yaparken bir de sinevizyon ayarlarım iki de salya sümük akıtırım
* ardından bir de sahada çok koşup bastığım için bu işi öğretmek amacıyla uyduruk antrenörlük belgesi alırım

SOYGUNA DEVAM KİM TUTAR BENİ !!!

kendimi bu kan emici kenenin yerine koyuyorum .
* aysal denen botokslu hırboyu ayarttım 5 yıl çaktım kazığı
* yetmedi üste jübile cilası da çektim
* jübile yaparken bir de sinevizyon ayarlarım iki de salya sümük akıtırım
* ardından bir de sahada çok koşup bastığım için bu işi öğretmek amacıyla uyduruk antrenörlük belgesi alırım

SOYGUNA DEVAM KİM TUTAR BENİ !!!

:asd::asd:

Kamptan ayrılarak İstanbul'a dönen Selçuk İnan'ın, eşinin rahatsızlanması nedeniyle İstanbul'a geldiği öğrenildi. Selçuk, hastaneye girişi sırasında eşinin sağlık durumunun sorulması üzerine "Daha iyi Allah'a şükür, teşekkürler." dedi. (DHA)

Resim

bir sene daha kalmaktansa emekli olmayi tercih etmeliydi

EBS9MhLXYAA6q9m

adamın kabahati yok onunla yola devam eden yiyici tayfa öncelikle defolup gitmesi gereken.

Geri
Üst Alt