Kızamıyorum bu herife.Kızıyorum da asıl suçlu bu herife hala kontrat verenlerde.Bizim ömür boyunca kazanamayacağımız parayı 1 senede kazanıyo herif hem de hiç birşeye yaramadan.

Her zamankinden daha leşsin selçuk artık top sana gelince gülüyorum kanıksama noktasına geldim.

Zamanında yazdık ama o zaman kendisini savunanlar vardı... Bu adam bize daha on yıllarca musallat olacak demedi demeyin...

Oynamasindaki amac neydi acaba mac basi parasini almak disinda

Selçuk İnan ilk yarıda 38/38 pas isabetiyle oynadı. #GBvGS

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Kendine iylik et daha cok küfür yemeden en gec devre arasi futbolu biraktini ilan et, sonra git hoca olarak alt yapida takil

Masallah 47 isabetli pasin sirf 10 tanesi ileri atilan paslarmis

gelecekte bir gün bize td olacak. çok yüksek görüyorum bu olasılığı.

''camianın evladı'' statüsünden yararlanacaktır.
Evet en büyük korkularımdan hatta en son şifo mehmete türk olarak hagiye de yabancı olarak jübile yapılmıştı galiba bunlardan sonra ilk jubile yapılan bu karaktersiz olacak :(

Top ayağından açıldı ve Yuto'ya fırça çekti bir pozisyonda, o pozisyon futbolun çoktan Selçuğu bıraktığı andı.
Kendisine kızamıyorum çünkü teknik ekip ve yönetim sözleşme yeniledi ve şans buluyor.
Şu zamanlı ayrılıkları bir türlü yapamıyoruz.

En çok ağrıma giden olay yönetici A.Albayrak bununla yeni sözleşme imzalarken " çok büyük fedakarlık yaptı" diyerek servet ödeyecek olmamız.

30 yaşında GS'den kovulması gerekirken hala oynuyor. Milyonlar kazandı.

Geri
Üst Alt