Kurtuluş yok bundan anlaşılan. 11 in değişmezi olur artık.

1576619309775.webp

Getirin oradan Tuzlasporu, Selcuk kardesimiz kuzey afrikalilarimizla birlikte show yapacak.

Selcuk cikmis genclere resmen ders veriyor, bir modern orta sahanin nasil oynamamasi gerektini gösteriyor, taylan seri gibi adamlar bunun kadar oyniyamiyorsa bügünden itibaren futbolu biraksinlar

Selcuk cikmis genclere resmen ders veriyor, bir modern orta sahanin nasil oynamamasi gerektini gösteriyor, taylan seri gibi adamlar bunun kadar oyniyamiyorsa bügünden itibaren futbolu biraksinlar
Seri bunun kadar oynamıyor. Bundan kötü de oynamıyor. Geldiğinden beri bir şey yaptığı yok Seri'nin. Ama Taylan net 3-4 gömlek daha iyi.

Orta sahada bu adam olan takımda her bölge sos verir. Rakip elini sallaya sallaya geliyor ortadan. Rakibi tehdit yok, pas yok, top kapma yok. Olurda allah yürü ya kulum Selçuk derse bir defans arkasına top atmasına bakıyoruz.

Bu adami izleyeyim diye mi ben salak yayinci kuruluşa para bayıldım bi ton. Lanet olsun ya.

ocak ayında sözleşmesini uzatarak hepimize kapağı takacak yönetim

reis bundan sonra farklı taktikler dene bugün yoruldun . sırf maç başı almak için dünya kadar zaman sahada kaldın . son 5 dk kala maça gir uğraşma yani . ptt ligine gitsen kovulacağın şu fizikle Galatasaray gibi takımda oynuyorsun bari dibine kadar havanı bas .
yaparsın koçum benim görsem ciddi ciddi tebrik edeceğim seni .

Geri
Üst Alt