gelecekte zorda kaldığımız bir zamanda camianın çocuğu denerek t. direktörlüğe getirilir. önümüzdeki 10 yılda bu senaryo hayata geçer diye düşünüyorum.

ama selçuk bu işi kıvırabilir mi bilmiyorum.

ft'den sonra sürekli yeni ft üretmeye çalışacağız hagi'de olduğu gibi.
Yardımcılar: burak arda caner

#örgütLENİN
#kaptan
#futbolcularıörgütlekaptan

17-18 sezonu ligde 1149 dakika
18-19 sezonu ligde 1032 dakika
19-20 sezonu ligde 267 dakika

3 sezon boyunca emekli bir oyuncuya para verdik.

Saygi deger bir adamdir kendisi lütfen haddinizi bilin.
Su haliyle bizi senelerdir haraca baglamis söğüşlemiştir . Koskoca Galatasaray'a bunu yapabilen adam patrondur .

Tarihi değiştirenler arasında payı olan Kaptan..

Şu videodaki Selçuk'u ben daha uzun yıllar, doya doya izlemek isterdim ama erken yaşta düşüş yaşadı. Mancini, Prandelli dönemlerinde kötüydü. Sonra Hamza geldikten sonra tekrar iyi oynamaya başladı derken bir sonraki sezon tekrar düşüşe geçti. Ondan sonraki sezonlarda zaten takımda kimse doğru dürüst top oynamamıştı.

IMG_20200414_215529.webp

Menajer Batur Altıparmak: "Selçuk İnan, Galatasaray için büyük paraları reddetti." (FutbolArena TV) YellowRed Post on Twitter

ne istiyorsunuz daha?
Sömürdunuz kulübü hala ne kadar yemeyi planlıyorsunuz ?
Senelik 3.5 milyon Euro'dan daha fazla veren başka enayi vardı da biz mi görmedik.
3.5 + 10 bin euro fazla veren olsaydı bile koşa koşa oraya gideridniz kimi kandırıyorsunuz?

Ama gerçek derdinizi biliyorum;
Pasta kesme kralını teknik ekibe sokup, yağlı kapıyı bırakmak istemiyorlar

Menajer Batur Altıparmak: "Selçuk İnan, Galatasaray için büyük paraları reddetti." (FutbolArena TV) YellowRed Post on Twitter

ne istiyorsunuz daha?
Sömürdunuz kulübü hala ne kadar yemeyi planlıyorsunuz ?
Senelik 3.5 milyon Euro'dan daha fazla veren başka enayi vardı da biz mi görmedik.
3.5 + 10 bin euro fazla veren olsaydı bile koşa koşa oraya gideridniz kimi kandırıyorsunuz?

Ama gerçek derdinizi biliyorum;
Pasta kesme kralını teknik ekibe sokup, yağlı kapıyı bırakmak istemiyorlar

Hadi ordan sende.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt