Bu videoyu paylasarak kendisini Tarihi bölümüne aliyorut

selcuk kaptan <3333 kulüpten uzak dur bi daha gireme inşallah selcukkkkk

futbolcu olarak son senesi - o dönem kafasından çıkarmadı kep gibi şapkası ve yardımcı olarak 0+0 elde var 0 denklemine uyan ve benim için bitmiştir.

Bir daha görmek istemiyorum.

Necati cok daha az forma giydi ama cok daha iyi hatiralari var. Cunku her zaman wlinden gelenin en iyisini yapti. Yurekten oynadi.
Selcuk, ilk sene cok iyi sonra 4 sene her sene kotuye giderek 3 milyon euro kontrati ile suluk gibi kan emdi. Maalesef hatirada kalan bu.

Haluk Yürekli: "Selcuk Inan 40 bin TL aliyordu aylik"

.
20220413_185419.webp

En sevindiğim nokta, Selçuk'un nasıl düzgün bir karakter olduğunu göstermesine vesile olan olay Arda&Burak ikilisine uymayıp paralel yapılanmalarının dışında kalmasıdır.

Çok iyi arkadaşlardı ama Arda Burak'ı Acun abisi ve ekibi ile kaynaştırınca bozdu adamı. Selçuk&Burak dostluğu da bitti.

Mancini hocamdan bir seyler kapmistir umarim

Yeni bir ekip kuruyomuş.Hem Fatih hocadan hem de Mancini'den destek alıyomuş.Türk'te olacak yardımcısı İtalyan'da gibi.Öncelikli hedefi Süper Lig'den 1 takımla başlamakmış daha sonra da Galatasaray'ı çalıştırmak istiyorum demiş..

Tudor'un ekibine girmesi muhtemelmiş hayırlısı olsun çok iyi olur. İşini gerçek hocanın yanından öğrenir en azından.

Geri
Üst Alt