Şu herifin bu forumda yeri yok konusu kapatılmalı.

2 senedir bize karşı sert ve agresif futbol oynatıp çok sevdiği fenerine karşı gel babacım dokunmayacağım modunda futbol oynatıyor.

Bize karşı oynadığı tüm maçlarda her temas anında kendisini yere atan oyun stilini benimsemiş. İnşallah beter olup takım takım beni alın diye dilenirsin.

bugünkü hocamız da tr kupası yarı finalinde galatasaray'ı eleyerek koltuğa göz kırpmıştı. selçuk kaptanın hocalığını da beğeniriz, yolu açık olsun.

Formayı çıkardığın gün senin ne mal olduğunu anladık zaten biz rezil herif

images-55.webp

olm selcuk'a neden yukseliyorsunuz adam fenerli zaten.
gorursunuz ilerde fenere hoca olacak

Bre densiz çıkıp taraftar adına özür dilerim diyecektin. Galatasaray tribünü 10 Kasım için koreografi yapmış senin k..pe taraftarın f.tocu diye küfür ediyor ne oldu yaprgarm diye şarkı acıyor sen hala güzelleme yapıyorsun. Tescilliler ile maçını izledim bir gram pres yapmadınız atak kovalamadiniz. Bu kulüpten yıllarca ekmek yedin biz sana maç sat mı diyoruz ? Saygı koşulsuz olur. Kocaeli taraftarı ankaragucu taraftarından daha rezil beter aşağılıktır

Bre densiz çıkıp taraftar adına özür dilerim diyecektin. Galatasaray tribünü 10 Kasım için koreografi yapmış senin k..pe taraftarın f.tocu diye küfür ediyor ne oldu yaprgarm diye şarkı acıyor sen hala güzelleme yapıyorsun. Tescilliler ile maçını izledim bir gram pres yapmadınız atak kovalamadiniz. Bu kulüpten yıllarca ekmek yedin biz sana maç sat mı diyoruz ? Saygı koşulsuz olur. Kocaeli taraftarı ankaragucu taraftarından daha rezil beter aşağılıktır
Yav presi atağı boşver bizim maçta şov yapan adami oynatmamis yedekten almamış bile art niyetli herif. Haram olsun aldığın paralar. Neden haram olsun yendiğin için değil girdiğin kabin şekline göre hareket ettiğin için. Yarın bir gün Amedi çalıştırır atamiza hakaret edilmesine de ses cikarmazsin sen busun çünkü. Rızık reisin yanında çok takilmissin size ahlaki öğretememis bu kulüp yazık

profesyonelim diyor kardeşim sen profesyonel olsan 5 yıl kancık bir amip gibi yatmazdın.

ne olduğunu söylemeyeyim şimdi burda fahişelere hakaret olur.

-Alo Selçuk, ben Sitivın...
-Görev tamam başkanım.

Geri
Üst Alt