Konya ve Kayseri maçlarındaki performansı her zaman takdire şayandır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kenan hocam bugün çokmu baskı yedi?attığı doğru düzgün pas yok sıradan bir adamın atacağı 1-2 pas attı onuda maçın spikeri abarttı harika pas falan diye yani sahada ruh gibi geziniyor sahada topla en çok buluşan bir adamın pas kalitesine bakıyoruz yerlerde sürünüyor bu kadar topla buluşan bir adam eğer tek bir ekstra pas atamıyorsa bu takıma zarardan başka birşey değildir.Ndiaye nerede bu nerede.
Serkan renktaşım, sorun işte bu adam önceleri böylesi pasları bile atmıyor idi. Bugün verdiği bir iki iyi pas bu adamın yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

Serkan renktaşım, sorun işte bu adam önceleri böylesi pasları bile atmıyor idi. Bugün verdiği bir iki iyi pas bu adamın yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

aynen renktaş bu adam misyonunu tamamlamış bir adam mecbur kalırsan oynat eyvallah ancak tolga bundan daha üstte her haliyle bunu görmezden gelmek olmaz.

Mükemmel oynadı. Nasıl izliyonuz babacım maçı. Bu sefer sadece ben degil forum dısında herkes begenmiş adamı.

Doğum günün kutlu olsun KAPTAN

6f51e1fadc20dffda1775822c015f335.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk kötü oynamıyor eski haline bakarak

Ama Allah kitap aşkına sen duran top kullanma reis

Kaptan ibaresi neden yok beyler? Kaptanlıktan falan mı alındı arkadaş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Klas çalım(Messi misali geçti hakkını verelim :D )hemen ardından şut dışında göze çarpan hareketi yoktu.

Belhanda tam yerine açıyordu Maicon bu sayede bu kadar gol atabildi Selçuk hiç kullanamıyor harbiden.

Tamam Belhanda +40 metreden kaleyi denesin demiyorum da orta kesilecek yerlerden kesinlikle Belhanda kullanmalı duran topları

Uzaktan şut çekilecekse Maicon

Ancak yakından yüksek falso atılacak yerlerde Selçuk kullansın

Kötü değil, biraz daha dikkatli olsa iyi olmaya yakın. Ancak orta direk ile ilgili takıntısı nedir anlamadım.

Son düzenleme:
En iyi yaptığı şeyi bile yapamıyor artık.

Duran toplarda bile iyice gerilemiş.

sent via GSC

Bitik yoklukta oynuyor. Ortasahamız ndiaye'nin gidişi fernandonun sakatlığı ile yumuşak karnımız haline geldi.

Geri
Üst Alt