Fernando döndü olman gereken yere dön inan efendi.

Beğenmiyorum bence çok kötü.

Şu takımda sağlam bir 8 numara olsa şiir gibi oynarız.

Selçuğun bu denli etkili oynadığını en son 14-15 sezonu hatırlıyorum bugün gerçekten hakkını vermek lazım hem mücadele hem pres hem koşma hem pas her şeyi kusursuza yakın uyguladı. Geçici olarak oynadığını düşünürsek hem donk hem selçuk beklenenden %500 fazla performans sergiliyor

Ben bayağı beğendim. Topu ayağında fazla bekletmedi, çabuk oynadı. Savunmada da gayet iyiydi. Alanı güzel daralttı. Ön alan presine doğru yerleri kapatarak destek oldu. En iyi maçıydı bu sezon belki de.

Bu sezon en iyi macini oynamis olabilir. Ilk yaridaki pozisyonu gol yapsaydi kendi morali acisindanda cok iyi olurdu, taraftarin gazini aldi en azindan simdi sezon sonuna kadar bu performansi tutmali

Beğenmiyorum bence çok kötü.

Şu takımda sağlam bir 8 numara olsa şiir gibi oynarız.
Tamamen katılıyorum.

Ben de hiç beğenmiyorum. Milletin beklentisini o kadar düşürdü ki Selçuk son senelerde biraz kıpırdayınca iyi oynadı diye düşünüyor çoğunluk.

Bence de çok kötü hâlâ.

sent via GSC

Selçuk u bende beğenmiyorum ama donk-fernado diyenlere de şaşırıyorum açıkçası fernando selçuk iyidir

Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yan ağlarda kalan topta boşa düşen topu takibi ve oraya girişi önemli. 8 numara oynayan oyuncunun orada olması lazım.

Terim geldikten beri toparladı biraz

Yeterli olmadığı gerçeği değiştirmiyor lakin

2014de sözleşmesini 5 yılla uzatılmasaydı şimdi Trabzonda filan oynardı heralde. 5 yılda toplam 15m avro filan kazanmış olacak. Sonra niye maddi sorunlarımız var diye isyan ediyoruz. Lel

katılıyorum.selçuk bile oralara girmeyi öğrendi 10 numara oynayan arkadaş hala öğrenemedi. o da ayrı bi ilginçlik

Selçuk öğrenmedi ki hep yapıyordu bunları. En basitinden 2-0'dan 4-2 kazandığımız Samsun maçında attığı golde buna benzer bir goldü.

en son gene terim zamanında oynamıstır herhalde dünkü topu

Geri
Üst Alt