Selcuk İnan'a Sürpriz Talip

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Premier League ekiplerinden Everton'ın, oyun stili ile Barcelona'nın tecrübeli yıldızı Xavi'ye benzetilen Galatasaray'ın milli futbolcusu Selçuk İnan ile ilgilendiği belirtildi.

İngiliz basınında yer alan haberde, Galatasaray ile 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Selçuk'un, yurt dışında şansını deneme fikrine sıcak bakabileceği ifade edildi.

Son 3 sezonda 25 gol ve 34 asistlik bir performans sergileyen Selçuk İnan'ın, Türkiye Ligi'nin en üretken isimlerinden biri olduğu belirtildi.

Selçuk'un daha önce adının Barcelona ve Liverpool gibi büyük takımlarla anıldığı ancak Everton'ın, milli futbolcuyu yaz ayı transfer döneminde renklerine bağlamak için istekli olduğu ve iyi bir teklif sunmaya hazırlandığı kaydedildi.

Ajansspor

En gec dünden sonra vaz gecmişlerdir herhalde haber doğru olsa bile

Cardiff City bile almaz Selcuku. Belki Trabzona geri dönebillir..

Everton'in PAF takiminda oynayamaz

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ross barkley karsiliginda neden olmasin demekten baska bisey olamaz

Elinizi verin sıkışalım.

Xavi'ye mi benziyormuş oyun stili. Ben Xavinin aldığı topların %90ını sağa sola ve geriye verdiğini, geriye kalan %10luk dikine oyunda sadece tek bir oyuncuya endeksli paslar attığını görmedim hiç. Bana göre Selçuk bizdeki misyonunu tamamlamıştır. Eğer teklif geldiyse Burak'ta yaptığımız hatayı yapmadan 3-5'e bakmadan satılmalıdır. Aynı şeyler Burak içinde geçerli. Antep de ki Muhammet bile Burak'ın boşluğunu doldurabilir bana göre.

Osman bununla top gibi oynar.

Nerede o günler.. Everton gayet parlak bir dönemden geçiyor, Selçuk'u alıp dertsiz başlarına dert açacaklarına ihtimal vermiyorum.

haberi görünce geçen seneden bir başlık sandım,kim upladı diye bakmaya gelmiştim

Selçuk'un en son oynayabileceği ligdir herhalde Premier Lig...Tempolu,mücadele gücü yüksek,hızlı oynanan bir ligde top kaybı rekoru kırar şu haliyle...

Geri
Üst Alt