Selcuk İnan'a Sürpriz Talip

Premier Lig'in temposunu kaldıramaz mümkün değil,dün gördük yürümeye mecali kalmamış,sıradan topçuya döndü,al sagdan ver sola soldan al geriye dön,izlerken ben üzülüyorum...

gercekden yazik. herkes selcuk u yerin dibine sokarken sneijder kahraman ilan edilmis. zaten yerli futbolcu yetistiremiyoruz. insallah gider sonra degeri anlasilir.

Bu nasıl bir yorum ya.:happy: Sabri bile Selçuk'tan iyi oynar. Böyle oynayacaksa yerli olmasının bir önemi yok.

Bu nasıl bir yorum ya.:happy: Sabri bile Selçuk'tan iyi oynar. Böyle oynayacaksa yerli olmasının bir önemi yok.

senin oynatacagin yerli sayisi kisitli. seneye ne olacagi belli degil. elindeki bir kac yerli adamida form dusuklugunden dolayi takimdan silmekmi daha mantikli?

senin oynatacagin yerli sayisi kisitli. seneye ne olacagi belli degil. elindeki bir kac yerli adamida form dusuklugunden dolayi takimdan silmekmi daha mantikli?

Ben de senin gibi düşünüyordum ama artık ümidi kestim.Selçuk'un devri bitmiş.

ayiptir be bide sabriyle kiyasliyorsunuz selcuk u. millet isim asigi olmus. selcuk ilk geldiginde takim ucuyordu sacma sapan dengesiz transferler yuzunden sistemin icine edildi. siz sneijderi efsane yapdiniz basimiza. herkes bir futbol menejeri olmus bu forumda. football manager oynayip deha kesilmis. neyse ya bidaha girmyecem bu foruma. biri ordan gulelim der hadsiz cok cocuk yeri olmus resmen.

Selçuk meselesini kapsamlı konuşmak lazım yaşadığı problem ne dışarıdan takip ederken form düşüklüğü olarak algılanabilir ama sanki daha başka bir sorun yaşıyor gibi geliyor bana. Selçuk'un suratına bakınca maçtaymış gibi bir his uyanmıyor bende. Bunu kendisinin söyleyip bir öz eleştiri yapması lazım. Satılmasından yana değilim ama Burak'ın gitmesi gerektiğini düşünüyorum kesinlikle.

Selçuk eski Selçuk olsa bırakın Everton'u City bile isterdi ama artık adeta ismi kalmış.2 yıl evvel her topu aldığında heyecanlanırdık şimdi ise oynamasın diye yalvarıyoruz.

Bence Selçuk'u bozan maalesef Burak Selçuk yerine Burak satılmalı dün dikkat ettim sahada Burak'tan başkasını görmüyor.

Aman ya Rabbim bu ne sevgi bu ne aşk.

Gözü ondan başkasına pas atmaması için diğerlerini görmüyor gibi.

Selçuk'un satılmasına karşıyım.

ayiptir be bide sabriyle kiyasliyorsunuz selcuk u. millet isim asigi olmus. selcuk ilk geldiginde takim ucuyordu sacma sapan dengesiz transferler yuzunden sistemin icine edildi. siz sneijderi efsane yapdiniz basimiza. herkes bir futbol menejeri olmus bu forumda. football manager oynayip deha kesilmis. neyse ya bidaha girmyecem bu foruma. biri ordan gulelim der hadsiz cok cocuk yeri olmus resmen.

1- Selçuğa göre mi transfer yapıcaktık ? Ki bu durumda Selçuğun takımın yıldızı konumunda olması gerek.

2- E madem yıldız sistem bozulunca nasıl oynayamıyor ? Yıldız dediğin her koşulda her takımda kendini yinede gösterir. Bkz : Ronaldo, Messi, Zlatan, Falcao.. Bu klasmanda olmasa bile yinede bu kadar düşemez bi oyuncu.

Burdanda Selçuğun sadece sistemin oyuncusu olduğu ortaya çıkıyor. Kısacası vazgeçilmez değil.

Demekki yazmadan düşünecekmişiz.

La Liga'da Sevilla, Villareal'de falan oynayabilir Selçuk. Artık yurt dışına gitme vakti geldi de geçiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

1-2 senelik kiralayalım.Baktık gelişme var alırız geri, olmazsa kalsın oralarda.

Geri
Üst Alt