Selçuk İnan’dan Açıklamalar

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
112.jpg

Oyuncularımızdan Selçuk İnan, Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Hiç özeleştirme yapmamış sadece kendini savunmuş , bazı şeylerin farkında olması lazım Selçuk'un.

Biz yine sahip çıkarız ona , bağrımıza da basarız .

"Maestro Selcuk'tan Dobra Dobra" mis

Ne Maestro'su ya? Aldigi her topu yanindaki adama veriyor ve ne zaman kendisi oyun kurmak zorunda hep yanlis secimlerde bulunuyor ,Kötü toplar atiyor.

Yemin Ederim Özellikle Bursa macinda dikkatle izledim Selcuk'u. Sunu diyebilirim Ceyhun bile daha faydali takima Selcuk'a göre.

Kotu oynadigini bile soylemiyor, tamam sahip cikilmali ama sende kendine oz elestiri getir bari, sanki o insanlar bos bosuna seni islikladilar..

Hiç özeleştirme yapmamış sadece kendini savunmuş , bazı şeylerin farkında olması lazım Selçuk'un.

Biz yine sahip çıkarız ona , bağrımıza da basarız .

Yoo valla basamayız bi' yere. Ligi sabote edeceksin, 2 kişi 25 milyonun emeklerini boşa götüreceksin; oldu..

kulüp saçmalamaya devam ediyor bunları kadro dışı bırakıp yeni alınanlara şans verilmesi gerekirken gelecek sezonuda unutun beyler şikeciler 4.yıldızı takar

Bugünkü gördüğüm haberlerde tepkiler yüzünden Avrupa'da ki teklifleri değerlendirmeyi düşünüyorlarmış Burak kankisiyle beraber. Gitsenizde sizi paspas yapıp geri gönderseler anında. Arda için ne kadar gitsin kendini kurtarsın dediysem ve Avrupa'da tutunabileceğini bilerek bunları söylediysem sizin içinde o kadar gidin rezil olun gelin diyorum. Siz kim Avrupa'da futbol kim. Biriniz top kontrol edemiyor. Diğeri şimdi bizde yaptığı gibi her topu 50-60 metre ceza sahasına dikerek her pas attığında kafasına tokmakla vururlar. Miadınız doldu. Biride ilk büyük takımı başarısından sonra oldum diyip dibe batmasın ya.

Atletico Madrid'e paket olarak burak 'la beraber satamaz mıyız acaba? :D

Sene başından beri top oynadığı yok,bir de trip atıyor kankisiyle.

sene sonuna kadro kadro dışı kalsın bu arkadaş.yüzünü görmeye tahammülüm yok.

Burak gelmeden once kacta yatip kacta kalkardin, Burak geldikten sonra gunduz ve gece hayatin nasil degisti bize bunlari anlat Selcuk lafi eveleyip gevelemeden.

Utanmadan bir de trip atıyo ya :eek:

Kendine öz eleştiri getirse biraz hem kendi adına hem takım adına daha iyi olacak.

Hayatımda gördüğüm en kişilikli oyuncu , yani bu adamı acımasızca eleştirenler utanmalı , başarılı iki senenin ardından bu adama bu kadar kötü eleştiri yersiz , sen bizim herşeyimizsin.

Önümüzdeki maçta Ayhan'a fitim.

Geri
Üst Alt