Selçuk İnan'dan Beşiktaş'a: "Size şut çekmeyiz"

Ne maçmış be.. Centilmenliğin dibine vurmuşuz..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Fenerbahçe'yi 2 farkla yenip genel averajla şampiyonluğu kaptırırsak hatırlatmak lazım bu sözü Selçuk'a..

Oldu selçuk efendi bir de Cenk sakatlandı diye gol de yiyelim hatta yenilelim bile oldu mu ? Banane abi cenkten menkten . Değişiklik haklarını kullanmasalardı ben mi dedim onlara ..

Oldu selçuk efendi bir de Cenk sakatlandı diye gol de yiyelim hatta yenilelim bile oldu mu ? Banane abi cenkten menkten . Değişiklik haklarını kullanmasalardı ben mi dedim onlara ..

Yahu arkadas bunu yaptiysa ki yapmistir karakteri saglam oyuncu, semihin yaptigiyla estir gozumde. Bu kadar carptirmayin konulari gol yedirtmissin takima

tapatalk

Böyle bir şey söylediyse direkt tribüne. Bilic düşünecekti onu.

Yahu arkadas bunu yaptiysa ki yapmistir karakteri saglam oyuncu, semihin yaptigiyla estir gozumde. Bu kadar carptirmayin konulari gol yedirtmissin takima

tapatalk

Ya rakip adam gibi bir rakip olsa neyse ezikliğin şerefsizliğin sembolü olan takımlardan biri . Bıraksınlar bu edebiyatı . Şampiyonlar Ligi Finali dakika 90 1-0 öndesin son dakikada rakibe ceza sahası sınırları içinde faul yaptın hakem de vermedi . O maçta diyebilirmiydi Semih falan ? Bırakalım bu işleri . Bu kadar abartmaya gerek yok .

Yalandır.

90+da topun gelişine şutu çeken Selçuk değil miydi ?

Dany olmasa belki şu an Cenk için anma töreni yapılıyordu..

Ya rakip adam gibi bir rakip olsa neyse ezikliğin şerefsizliğin sembolü olan takımlardan biri . Bıraksınlar bu edebiyatı . Şampiyonlar Ligi Finali dakika 90 1-0 öndesin son dakikada rakibe ceza sahası sınırları içinde faul yaptın hakem de vermedi . O maçta diyebilirmiydi Semih falan ? Bırakalım bu işleri . Bu kadar abartmaya gerek yok .

Off ooff. Gaddar olmaya gerek yok bu kadar ya oyun bu. Sırf bu zihniyetten insanlar ölüyor. Sağlık bu sağlık. Bugün cenk'in Tolga'nın başına gelen yarın Muslera'nın Selçuk'un başına gelmemesinin garantisi yok.

Karşı tarafta bırak Beşiktaş'ı Fener olsa gene bu şeyleri görmek isterim ben. Zihniyetin kötü arkadaşım hiç kusura bakma. Ne mutlu bu tür davranışları Galatasaray armasının altında bu karakterli oyuncuların yaptığını görmek. Bir kez daha göğsümü kabarttılar benim. Senin bilemem...!

Yalandır.

90+da topun gelişine şutu çeken Selçuk değil miydi ?

Dany olmasa belki şu an Cenk için anma töreni yapılıyordu..

Farkındaysan Selçuk, ''kaleye başka futbolcu geçerse şut çekmeyiz'' diyor. Kalede kaleci varken niye şut çekmesin, aptal mı ? Bence doğruysa hoş bir davranış olmuş.

Antu'da "şike" imaları başlamıştır. Yarın da fb yönetimi deklarasyon yayınlar...

Off ooff. Gaddar olmaya gerek yok bu kadar ya oyun bu. Sırf bu zihniyetten insanlar ölüyor. Sağlık bu sağlık. Bugün cenk'in Tolga'nın başına gelen yarın Muslera'nın Selçuk'un başına gelmemesinin garantisi yok.

Karşı tarafta bırak Beşiktaş'ı Fener olsa gene bu şeyleri görmek isterim ben. Zihniyetin kötü arkadaşım hiç kusura bakma. Ne mutlu bu tür davranışları Galatasaray armasının altında bu karakterli oyuncuların yaptığını görmek. Bir kez daha göğsümü kabarttılar benim. Senin bilemem...!

GALATASARAY FAŞİZANIYIZ GALATASARAY YOBAZIYIZ VAR MI ?? CANIMIZI BİLE VERİRİZ . BİZ AŞIĞIZ VE AŞKIN DA TARİFİ YOKTUR ..

Çok mantıksız o zaman.

Selçuk kaleci sağlığı içi demiyor mu bunu ?

O zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?

Evet kaleci sağlığı için diyor ama sağlık heyeti Cenk'in devam edebileceğini düşünmüş. Ayrıca adamlar zaten Selçuk'un teklifini geri çevirmişler ki işin doğrusu da budur. Selçuk da nezaketen böyle bir teklif de bulunmuş.

Manası derin !

Kalenize şut çekmeyiz ama kafamızı sokarız demiş kaptan.

11 kişi dizilin yine sokarız topa lüzüm yok demeye getirmiş :D

Geri
Üst Alt