GSC Portal Selçuk İnan'dan Flaş Karar!

sevgılısının yanına gıtmeye bahane arıyor..tek gıtsınde yarı yarıya parasını bız verelım

ingiltere ha:asd22:

rezil türk liginde karı gibi oynayan adamı premier ligde döverler

premier ligin temposunu kaldırması mümkün degil

Bir dönem mi??? Gidiyorsa temelli gitsin! Aysal zaten yeni kontrat ile kulübün basina dert acti.

Taraftar'in protestolarina Selcuk üc cevap verebilir:
1. Kendine ceki düzen verir, tekrar formuna kavusur, taraftar da yine onu basinin taci yapar.
2. Ben parami pasa pasa aliyorum, istedikleri kadar isliklasin bagirsinlar diyebilir.
3. Paragöz degildir (ki hic zannetmiyorum) benim burada misyonum bitti der ceker gider baska kulübe, burda kazandigi paranin %25 baska yerde oynar.

Sizce hangisi olacak?

Benim fikrim 2.

Ingiliz takimlari da sirada bekliyordu Selcuk Efendi. Gelmissin 30 yasina, 3.5 Milyon kazaniyorsun.

Net yalan haber. 3.5 Milyon kazanan 30 yasinda, kötü bir oyuncunun Galatasaray´dan ayrilmak istedigine inananlar saftir.

gitsin yaya toure ile bi 2li mücadeleye girsin de kendine gelir belki :D hoş bu selçuk anca dünkü ivanovic gibi kollarıyla tutmaya çalışır

Bir dönem mi??? Gidiyorsa temelli gitsin! Aysal zaten yeni kontrat ile kulübün basina dert acti.

Taraftar'in protestolarina Selcuk üc cevap verebilir:
1. Kendine ceki düzen verir, tekrar formuna kavusur, taraftar da yine onu basinin taci yapar.
2. Ben parami pasa pasa aliyorum, istedikleri kadar isliklasin bagirsinlar diyebilir.
3. Paragöz degildir (ki hic zannetmiyorum) benim burada misyonum bitti der ceker gider baska kulübe, burda kazandigi paranin %25 baska yerde oynar.

Sizce hangisi olacak?

Benim fikrim 2.
Siz olsanız hangisini yapardınız? Bence 2.

championshipe ya da iskoç liginden bi takıma anca gider premier ligdeki yeni kurala göre isteseler bile alamazlar

Epl'de adamlar 7-8 saniyede 90 metreyi kat edip gol atiyor. Selçuk o süre içinde belini anca dönderiyor. Nasil olacak o is? Zaten zannedildigi kadar yetenekli bir oyuncuda degil. Frikikleri iyi kullaniyor, o kadar.

arkadaşlar boş boş konuşmayın. 2 senedir şl de finallere kalan bir takımın kaptanı, ortasaha dinamosu ve oyun kurucusu olan ve son 3 yılda 130 civarı maç yapmış, 10,5 km koşmuş 29 yaşındaki bir oyuncuyu avrupalı alır baş tacı yapar. onlar hayal dünyasında yaşamaz oyunlara gelmez, sizin gibi (malesef, özür dilerim)

Selçuk'un karar verebilecek performansı var mı ?

B_3dc9fcceeaecb5ea5255340b9bbd55b5.jpg

Bu fizikli adam premier ligde paspas olur. 20 yaşındaki herhangi bir ortasaha oyuncusu bundan 2-3 kat daha güçlü orda.

Hahahaahhaha EPL mi ?

İnşallah defolur gider de rahatlarız bizde...Hamit gibi el freninden kurtulduk sıra sende...Bir de kara delik qanqanı gönderirsek...

Geri
Üst Alt