Selçuk İnan'ı Kulübe Öneriyoruz | Konu linki kulübe gönderilmiştir!

Cevap: Selçuk İnan'ı Kulübe Öneriyoruz | Konu linki kulübe gönderilmiştir!

Selcuk Inan'ın aslında ne oldugunu yarın anlıyacak bir cogunuz.

Onu bilemem :) Ama ben bu transfere sonuna kadar karsıyım.

fenerbehçe bu transferi zora sokacak tek unsur stoch dan sonra kötü gidiş devam ederse baroni yerine sayın aziz yıldırımın en büyük kozu olacaktır fakat aklında galatasaray var markajı gevşetmemek lazım dün ayhanla tartışması şanssızlık oldu tabi istemeden olmuş bir olay zaten yüz hali her şeyi anlatıyordu bakalım ne olacak

Selçuk & Serkan Balcı .. Ikiside gelse keşke. :o

kalıtelı turk almamız geereklı ,bunu bı an once alsınlar.devre arasını gelecegını sanmıyrum anca sezon sonu.

Selçuk İnan'ı bizim takıma alırsak istenileni veremez şu takım yapımızla.

Her şeyden önce Selçuk sistemi oturmuş takımda iş yapar. Selçuk'un başarılı olduğu zamanlara bakarsak. Ersun Yanal'ın sistemi oturttuğu Manisaspor yine Ersun Yanal geldiğinde iyi bir sistemle oynayan TS. Ne zaman TS'de sistem bozuldu Selçuk İnan kayboldu takii Şenol Güneş TS'nin başına geçene kadar. Şenol Güneş TS'nin başına geçti yine sistemi oturttu ve Selçuk İnan yine o sistemin yıldızı oldu.

Selçuk'un ekstra bir fiziksel özelliği yok yani ortalama bir oyuncu. Ne çok hızlı ne çok yavaş, ne çok güçlü ne çok güçsüz, ne Barış gibi mücadeleci ne de Elano gibi mücadele etmeyen tarzda değil. Selçuk'un en önemli özelliği topsuz alandaki becerisi, oyun zekası ve pas tekniği. Selçuk'u Selçuk yapan bu üç özelliktir ve bu üç özellikte bu oyuncu da bana göre Avrupa standartlarındadır.

Şimdi bizim oyun yapımız nedir ? Hagi ilk olarak rakibi oynatmama üzerine bir sistemi benimsemiş durumda. Sürekli bu tarz bir oyun yapısıyla mı oynayacağız yoksa bu şimdilik mecburi olarak oynattığı bir sistem mi onu da bilmiyoruz. Selçuk İnan bizim şu oyun yapımız içerisinde ezilir.

Eğer Hagi sistemi değiştirecekse ilk baş rakibi oynatmamaya değil topu ilk biz oynama üzerine bir sistem kuracaksa ve Selçuk İnan'ı takımın merkezi yapacaksa Selçuk alınmalıdır. Zaten bu yapıda Türkiye'de başka bir oyuncu da yok.

Ama bence Hagi bu tarz oyun yapısını benimsemeyecek o yüzden Selçuk'u her ne kadar çok istesem de hem ona hem de bize bir yararı olmaz bu transferin.

Eğer takımın başında Riijkard olsaydı hiç düşünmeden alınsın derdim Selçuk için.

messide gelse nafile önce kaliteli mücadeleci yerli lazım.kaçarak oynayan değil tekmeye kafa sokan yerli lazım.özellikle GALATASARAYlı olacak..

selçuk inan- (zor görünsede gökhan inler-hamit-nuri) sezer öztürk( bülent varken başlarında fb ye peşkeş çeker) mehmet eren-volkan şen-veli kavvlak-yasin pehlivan...

Selçuk İnan'ı bizim takıma alırsak istenileni veremez şu takım yapımızla.

Her şeyden önce Selçuk sistemi oturmuş takımda iş yapar. Selçuk'un başarılı olduğu zamanlara bakarsak. Ersun Yanal'ın sistemi oturttuğu Manisaspor yine Ersun Yanal geldiğinde iyi bir sistemle oynayan TS. Ne zaman TS'de sistem bozuldu Selçuk İnan kayboldu takii Şenol Güneş TS'nin başına geçene kadar. Şenol Güneş TS'nin başına geçti yine sistemi oturttu ve Selçuk İnan yine o sistemin yıldızı oldu.

Selçuk'un ekstra bir fiziksel özelliği yok yani ortalama bir oyuncu. Ne çok hızlı ne çok yavaş, ne çok güçlü ne çok güçsüz, ne Barış gibi mücadeleci ne de Elano gibi mücadele etmeyen tarzda değil. Selçuk'un en önemli özelliği topsuz alandaki becerisi, oyun zekası ve pas tekniği. Selçuk'u Selçuk yapan bu üç özelliktir ve bu üç özellikte bu oyuncu da bana göre Avrupa standartlarındadır.

Şimdi bizim oyun yapımız nedir ? Hagi ilk olarak rakibi oynatmama üzerine bir sistemi benimsemiş durumda. Sürekli bu tarz bir oyun yapısıyla mı oynayacağız yoksa bu şimdilik mecburi olarak oynattığı bir sistem mi onu da bilmiyoruz. Selçuk İnan bizim şu oyun yapımız içerisinde ezilir.

Eğer Hagi sistemi değiştirecekse ilk baş rakibi oynatmamaya değil topu ilk biz oynama üzerine bir sistem kuracaksa ve Selçuk İnan'ı takımın merkezi yapacaksa Selçuk alınmalıdır. Zaten bu yapıda Türkiye'de başka bir oyuncu da yok.

Ama bence Hagi bu tarz oyun yapısını benimsemeyecek o yüzden Selçuk'u her ne kadar çok istesem de hem ona hem de bize bir yararı olmaz bu transferin.

Eğer takımın başında Riijkard olsaydı hiç düşünmeden alınsın derdim Selçuk için.

bız alalım da.zaten merak etme hagi seneye bu zamanlar kovulmuş olur.alıstık artık

Veli Kavlagın Selcuk Inan'dan zerre eksigi olmadıgı gibi, dörtte bir fiyatınada satın alınır.

bütün imkanlar seferber edilmeli... ayhan nereye kadar oynayacak?

Ayhan stad açılışında verdiği kısa röportajda futbolu Galatasaray'da bitirmek istiyorum demişti.

onu alacak kafa yapısı yönetimde yok. ancak serbest kalırsa alırlar. türk oyuncuya bonservis ödemek pek uygun gelmiyor bizim yöneticilere. türkler kaliteli olsa bu durumda olmazdık ya anlayan kim...

Ayhan stad açılışında verdiği kısa röportajda futbolu Galatasaray'da bitirmek istiyorum demişti.

2012 de bitiyor söyleşmesi. umarım o kadar dayanmayız ona. burası hayır kurumu değil arkadaş verdiği zararın haddi hesabı yok.

Selçuk ön planda olmasa da şu anda Trabzonspor'u taşıyan kişidir.

Yönetimde biraz akıl varsa kaçırmazlar..

GSC Scout yazıp Selçuku öneriyoruz demek komik olmuş.Scout demek zaten yıldıızlaşmış oyuncuları mı Klübe önermektir ? Selçuk Manisaspordayken açılmalıydı bu başlık..Şuan sokakdaki herkes önerebilir Selçuğu takıma..

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor..

2012 de bitiyor söyleşmesi. umarım o kadar dayanmayız ona. burası hayır kurumu değil arkadaş verdiği zararın haddi hesabı yok.

Umarım bu link kulüp tarafından inceleniyordur, eğer inceleniyorsa buran yetkili kişilere sesleniyorum;

Mustafa-Ayhan-Barış üçlüsünün orta sahayı mahvetmesinden bıktık.. Adam futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum diyor, ve bu adam hala sözleşme yenilemedi.. Biz severiz bonservissiz oyuncu almayı, lütfen artık bizi şaşırtın ve takıma direk monte olup takımı ileriye götürebilecek bonservissiz bir oyuncu alın..Emin olun Selçuk hem takıma çok şey katar, hem de taraftarı size bağlar..

bu çoçuğu mondragon'a frikikten gol attığı gün alıcaktık manisa'dan ama türk oyuncusuna para vermek bizim yönetimin pek sevmediği bir iş olduğu için almadılar..

Biz önersek ne olur, yönetim almaya uğraşacak ve beceremeyecek zaten, açık. Avrupa'ya falan gider muhtemelen. Fener'e falan gitmesin de.

Geri
Üst Alt