Üye Görüşü Selçuk İnan'ın Bu Ülkede Daha Ne Kadar Kredisi Var?

Burak'tan baskasini görmüyor sahada. Bukadar da belli edilmez. Iki kanatta bom bos adamlar varken markaj altindaki kardesine pas atiyor. Bari kardesi top'a dokunabilse. Kendileri berbat oynadiklari gibi, bütün takimin motvasyonunu bitiriyorlar. külleyen zarar. Bu ikisini göndermedikce Ronaldoyu getirsek nal toplariz.

Sen sirf farkli olucam, seklimi ortaya koyucam diye mi böyle garip mesajlar atiyorsun arkadas?

Haklisin, o les, bunu kovsunlar, X futbolcu mu ? seklinde yorum yaparsam daha uygun olacak heralde. Benim sahada gördügüm futbol umut vaad ediyor, biraz daha hizli düsünmemiz, oynamamiz lazim. Yeni Teknik adam, yeni sistem, yeni oyuncular. Bunlar zaman ile düzelecek olaylar. Cogu oyuncun gayreti pozitifti, Burak ve Sneijder disinda.

Burak'tan baskasini görmüyor sahada. Bukadar da belli edilmez. Iki kanatta bom bos adamlar varken markaj altindaki kardesine pas atiyor. Bari kardesi top'a dokunabilse. Kendileri berbat oynadiklari gibi, bütün takimin motvasyonunu bitiyorlar. külleyen zarar. Bu ikisini göndermedikçe Ronaldoyu getirsek nal toplariz.
burak´tan baskasini görmemesi sorun degil!!her topu en az 6-7 saniye ayaginda geveleyip hizli bir sekilde cikartmamasi asil sorun..adam kendi ekseninde dönmeden pas atmiyor yahu..

Takıma yorum yaparak Selçuk'u savunmak da güzelmiş.Hangi pozisyonun içinde Selçuk vardı

Futbol bir takim oyunu, saha ici görevini yerine getirmistir bugün. Topu alip oyunu geriden acmayi bildi, pas hatasi nerdeyse yapmadi, bos alana kosulari ile oyunumuzu acmayi sagladi. Cok kostu, defansif olarak alanlari kapatmayi bildi. Hareketli ve gayretliydi. Bugün temel sorun dogru kararlari vermekti, ve bunu sadece takim olarak daha hazir olmayisimiz ile acikliyabilirim. Selcuk böyle devam ederse, bu sistem icinde daha iyi gidecektir... Ben Selcuk iyi oynadi yakti yikti demedim. Ama kötü degildi bugün.

Ben baska bir mac mi izledim ? Selcuk Inan asla kötü degildi bu macta... Aslinda oyadigimiz futbolda umut verdi, siz neden bukadar pessimistsiniz bu mactan sonra anlamakta güclük cekiyorum. Muslera, Selcuk, Veysel, Cemal (biraz fazla top kaptirsada, olumlu isler yapti), Tarik, Semih, Chedjou, ve Bruma iyi oynadilar...
Selçuk hiçbir şey yapmadı.

Futbol bir takim oyunu, saha ici görevini yerine getirmistir bugün. Topu alip oyunu geriden acmayi bildi, pas hatasi nerdeyse yapmadi, bos alana kosulari ile oyunumuzu acmayi sagladi. Cok kostu, defansif olarak alanlari kapatmayi bildi. Hareketli ve gayretliydi. Bugün temel sorun dogru kararlari vermekti, ve bunu sadece takim olarak daha hazir olmayisimiz ile acikliyabilirim. Selcuk böyle devam ederse, bu sistem icinde daha iyi gidecektir...

Hahah arkadaşın maçı izlemediğini buradan anlayabiliriz.

Pas hatası yapmadı dediğine göre başka maç izlediği kesinleşti. Başka yoruma gerenk yok.

halen pas hatasi yapmadi diye adami korumaya calisiyorsun arkadas..adam 6-7 saniye topu ayaginda geveledikten sonra tabii ki hatali pas atmaz..

^^Gökhan Kral
Kabul etmek mümkün degil. Bir oyuncu bu kadar miyminti olamaz. Tek pas oynadigini görmedim daha. Dikine attigi paslarda isabet orani berbat. Hepsi rakine gidiyor.

Bugün yine kendi ortalamasına göre iyiydi.Lanet olsun biri alsın Burak'la şunu yedeğe.Bıktım bu ikisinden

Hamit gibi sırf parasını alıp arada antrenman yapsın razıyım.

Bugün yine kendi ortalamasına göre iyiydi.Lanet olsun biri alsın Burak'la şunu yedeğe.Bıktım bu ikisinden

Insanlar sinirlenip sinirlenip sinirini cikaracak bir kurban ariyorlar. Arkadas heralde böyle bir konu acmak icin firsat kolladi, bu macta kesinlikle kötü degildi Selcuk. Hatta takim olarak bile kötü oynamadik. Fenerbahce macindan sonra acsa neyse... Burak berbat oynadi, Sneijder yetersizdi, ama yoksa hic bir oyuncu ile ilgili kötü oynadigini söyleyemem...

Önceden oynadimiz maclar ile kiyasliyorum ve performans olarak öne cikan pozitif bir cizgi var takim olarak. Halen daha tam olarak hazir degiliz, ama bu isler iste böyle sihirli degnek ile olmuyor.

Bütün orta sahayı Dzemaliye terk etti. Hayalet gibiydi bütün maç. Saklanbaç oynansa 22 futbolcu arasında bulunmazdı. Hiç bir Galatasaray sporcusuna bunu demedim. Ama sakatlanda kurtulalım senden.

Insanlar sinirlenip sinirlenip sinirini cikaracak bir kurban ariyorlar. Arkadas heralde böyle bir konu acmak icin firsat kolladi, bu macta kesinlikle kötü degildi Selcuk. Hatta takim olarak bile kötü oynamadik. Fenerbahce macindan sonra acsa neyse... Burak berbat oynadi, Sneijder yetersizdi, ama yoksa hic bir oyuncu ile ilgili kötü oynadigini söyleyemem...

Önceden oynadimiz maclar ile kiyasliyorum ve performans olarak öne cikan pozitif bir cizgi var takim olarak. Halen daha tam olarak hazir degiliz, ama bu isler iste böyle sihirli degnek ile olmuyor.
Şu kadar cümle içinde Selçuk'u ilgilendiren tek bir cümle var.:hehe:

Takım olarak kötü oynanamadığımıza,Burak ve Sneijder yorumuna katılıyorum ama Selçuk bugün de kötüydü.Sadece geçtiğimiz maçlara göre iyi gördüm hala yetersiz bence.

Selçuk iyi diyen dediğim gibi 2 sene önceki şampiyonluğumuzu takip etmemiştir.Aykut'un takımı falan izlemiştir ya da futbol izlemeye geçen sezon başlayan bir ergendir.

Selçuk'un gerçek performansının bu oyun ile uzaktan yakından alakası yok.İyi olarak nitelendirmeyi bırak vasat bile değil

Furkani oynatmayacaksaniz cocuga ziyan etmesinler. Yedekte 4 tane ayni bolgede oynayacak oyuncu var hala selcuk yekta. Ne bok yemeye alfik o kadarboyuncuyu biz.
Niye aldik. Kenar cizgisinden gorulmuyorsa televizyondan tekrar maci izlesin. Yok arkadas su takima adam gibi millete gerektigi sansi verecek hoca gelmedi gelmeyecekte herkes kolayini yapsin.
Neymis 3 milyon aliyormus kesilmez diye dusunuyorlarsa hemen o.koltugu biraksinlar. Hamit 2 senedir yatarak 3 milyonu aliyor zaten selcukta alsin alistik artik en azindan su genc cocuklarin umudunu kirmayin

Geri
Üst Alt