Üye Görüşü Selçuk İnan'ın Bu Ülkede Daha Ne Kadar Kredisi Var?

arkadaşlar herkes gönlünden ne koparsa atsın para toplayıp topuğuna sıktıralım başka çare kalmadı

adminlerdende ricam artık like sistemini getirin

Selçuk iyi diyen dediğim gibi 2 sene önceki şampiyonluğumuzu takip etmemiştir.Aykut'un takımı falan izlemiştir ya da futbol izlemeye geçen sezon başlayan bir ergendir.

Selçuk'un gerçek performansının bu oyun ile uzaktan yakından alakası yok.İyi olarak nitelendirmeyi bırak vasat bile değil

Okudugunu anlamakta zorluk cekiyorsun galiba, ben iyi oynadi demedim. Selcuk kötü degildi dedim... Selcuk Inan o sezon abartildigi kadar iyi degildi, zamaninda yapilan yanlis analizler, iste bu sekilde sonuclar dogruyor. O sezon cok degisik bir rol oynuyordu takim icinde, daha az kosuyordu ve yeteneklerini daha rahat kullanabiliyordu. Su 1 bucuk senedir ise hamal olarak kullaniliyor, kosmayan oyuncularin acigini kapatmasi icin, sonra gücü kalmiyor sonucta bu adam hepsini birden yapacak kapasitede degil. Zaten herzaman yavas oynuyordu bu adam, ama ozamanlar kimse görmek istemiyordu.

Adam 8-9 senedir durmadan mac oynuyor, su adami birazcik bir dinlendireyim diyen bir teknik adam cikmadi daha. Selcuk´un performansi düstü, ama bunda Selcuk kadar takimin ve Teknik Adamlarin da payi var. Selcuk Inan´i ya dogru oynatacaksin, yada keseceksin. Su anki oynadigimiz oyun ise, gelecek anlamda Selcuk Inan´in performansini yükseltecektir, ve bu mac bunun ile ilgili görmek isteyenler bir cok ip ucu vermistir.

Son düzenleme:
Sakatlansa da kurtulsak diyenler, sakatlanması için önce mücadele etmesi gerek

Okudugunu anlamakta zorluk cekiyorsun galiba, ben iyi oynadi demedim. Selcuk kötü degildi dedim... Selcuk Inan o sezon abartildigi kadar iyi degildi, zamaninda yapilan yanlis analizler, iste bu sekilde sonuclar dogruyor. O sezon cok degisik bir rol oynuyordu takim icinde, daha az kosuyordu ama ozaman da yavas oynyordu. Su 1 bucuk senedir ise hamal olarak kullaniliyor, kosmayan oyuncularin acigini kapatmasi icin.

Adam 8-9 senedir durmadan mac oynuyor, su adami birazcik bir dinlendireyim diyen bir teknik adam cikmadi daha. Selcuk´un performansi düstü, ama bunda Selcuk kadar takimin ve Teknik Adamlarin da payi var. Selcuk Inan´i ya dogru oynatacaksin, yada keseceksin. Su anki oynadigimiz oyun ise, gelecek anlamda Selcuk Inan´in performansini yükseltecektir, ve bu mac bunun ile ilgili görmek isteyenler bir cok ip ucu vermistir.

Sende de görme problemi var herhalde.Senden alıntı yaptığım zaman yapıyorum.Alıntı yapmadan ortaya attığım mesajı alıntılanmış gibi algılıyorsan büyük problem var demektir.Ayrıca kendini haklı çıkarmak için Selçuk aslında o kadar iyi değildi demene gülüp geçiyorum.Yorum yapılacak bir yorum değil maalesef.

2.paraf için ise zaten gerekli başlığı attım

Ben baska bir mac mi izledim ? Selcuk Inan asla kötü degildi bu macta... Aslinda oyadigimiz futbolda umut verdi, siz neden bukadar pessimistsiniz bu mactan sonra anlamakta güclük cekiyorum. Muslera, Selcuk, Veysel, Cemal (biraz fazla top kaptirsada, olumlu isler yapti), Tarik, Semih, Chedjou, ve Bruma iyi oynadilar...

sanırım ilk geldiği yılın maçlarından birini izledin... adam 2 senedir leşşşş çöp.... emre çolak,umut gündoğan,furkan özçal fazlasıyla hakediyor o kutsal formayı.....

Sende de görme problemi var herhalde.Senden alıntı yaptığım zaman yapıyorum.Alıntı yapmadan ortaya attığım mesajı alıntılanmış gibi algılıyorsan büyük problem var demektir.Ayrıca kendini haklı çıkarmak için Selçuk aslında o kadar iyi değildi demene gülüp geçiyorum.Yorum yapılacak bir yorum değil maalesef.

2.paraf için ise zaten gerekli başlığı attım

Ben iyi oyuncu degil demedim, yüceltildigi kadar iyi degildi dedim. Ozamanlarda yavas oynuyordu, adam birden atletizim kaybetmedi ya. Fizik yapisi hizli oynamaya müsait degil, dönmesi zaman aliyor top kontrolünde. Bunu zamaninda Selcuk icin, sonrada Burak icin yazdim cünkü biliyordum takim sallandiginda ilk hedefe bu iki isimin gelecegini. Mesele hakli cikmak degil, oyunculari bastan itibaren dogru degerlendirmek.

Türk insanin genel olarak extremler arasinda fikir sahibi olmasi, benim sorunum degil.

Son düzenleme:
Ne kredisi Cristiano Ronaldonun Messi'nin bile kredisi bitiyor bu adamın kredisi bitmedi.Business card galiba cartlayalım baba cartlayalım

Kariyerini baltalamak isteyen her hocanın Galatasaray'a gelip Selçuk ve Burak'ı düzenli oynatması yeterlidir. Selçuk'un kariyeri boyunca rakip ceza sahasına girme sayısını toplasan bugün Dzemaili'nin ceza sahasına girdiği kadar etmez. Kaçak güreşmede ve hantallıkta üstüne yok. Şu an PTT liginde oynasa yine fark yaratamaz. Bu kadar da iddialıyım.

Taraftar her mac her pozisyonda yuhlaya yuhlaya bitirecek kredisini

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Pas hatası yapmadı dediğine göre başka maç izlediği kesinleşti. Başka yoruma gerenk yok.

yana ve geriye oynamaktan ben bıktım o bıkmadı xcemali bile ondan daha fazla sorumluluk almaya çalıştı daha ilk maçında... attığı 100 pasın 20 si kalecimize 70 yana geri kalanı da dikine yada ileirye doldur boşat şeklinde...

Ben iyi oyuncu degil demedim, yüceltildigi kadar iyi degildi dedim. Ozamanlarda yavas oynuyordu, adam birden atletizim kaybetmedi ya. Fizik yapisi hizli oynamaya müsait degil. Bunu zamaninda Selcuk icin, sonrada Burak icin yazdim cünkü biliyordum takim sallandiginda ilk hedefe bu iki isimin gelecegini. Mesele hakli cikmak degil, oyunculari bastan itibaren dogru degerlendirmek.

Türk insanin genel olarak extremler arasinda fikir sahibi olmasi, benim sorunum degil.

Birden kaybetmedi derken?

Yaz ayları ile birlikte en az 27-28 aylık bir dönem söz konusu.Neyin birden kaybetmesinden bahsediyorsun.2 sene oldu 2 sene.Selçuk abartıldığı kadar iyi oyuncuydu ayrıca.Random bir maç açıp 2011-2012 sezonundan izleyebilirsin ki takip ettiğini düşünmüyorum.%90'ının kaçırdığın yorumlarından belli

adem çakır
yorumlarına yüzde 99 katılıyorum arkadaş
Selçuk hep buydu..
ne o ilk sezonunda süper bir yıldızdı
ne son iki yıldır tukaka bir futbolcu..
çıkarın attığı frikik gollerini aynı Selçuk..
bu kadar aleyhte algıya rağmen görüşlerini kararlılıkla söylemeni takdir ediyorum..
benim sana sorum dzemalli?
daha önce izledinmi?bana bu maçta verdiği izlenim ofansı çok sevdiği ve aradığımız adam olmadığı şeklindeydi...guarin gibi güçlü değildi sanki..
ve selçukla alakalı bir görüşüm naçizane bana ait..
Selçuk asla dmc değil...defansif özellikleri yetersiz..yanındaki adam asla yekta olmamalı çünkü yekta rol çalıyor selçukla ikisi asla olmuyor..yine maalesef burak takıntısı selçuğun futbolunu çok olumsuz etkiliyor..aklında hep burak var..
Selçuk çok fark yaratmayan bir oyuncuyken ve burak takıntısı bitmez görünürken selçuksuz bir takımı düşünmesi lazım değilmi hocanın?
görüşlerini merak ettim..

Bir pozisyonda heyecanlandırdı ama acaba dedirtti
Yok ya bişey olmaz buna yalandan kıvranıp duruyor. Bazılarının adı çıkmış sahtekar diye bu da sinsi işlerle kendini yere atıp ucuz fauller peşinde. Bizim salak hakemler her defasında faulleri veriyor. Güya karakterli ya yersen tabi. Avrupada verilmeyince mal gibi kalıyorlar. Örnek izlanda maçı yine yalandan yere atmalar ama hakem devam ettirdi.

Tapa

melo gibi yürekten oynayan adamlarımızın sayısı fazla olmalı....

tüpçü ve yancıkları bugün istediklerini elde ettiler bir sözümde hakeme son dakikalarda takdir haklarını neden esesten yana kullandın adama faul yapılıyor vermiyosun tüpçü ve aziz amcan kızarmıydı yoksa ?

Birden kaybetmedi derken?

Yaz ayları ile birlikte en az 27-28 aylık bir dönem söz konusu.Neyin birden kaybetmesinden bahsediyorsun.2 sene oldu 2 sene.Selçuk abartıldığı kadar iyi oyuncuydu ayrıca.Random bir maç açıp 2011-2012 sezonundan izleyebilirsin ki takip ettiğini düşünmüyorum.%90'ının kaçırdığın yorumlarından belli

Iki hafa sonra kullandigin avatar bence senin futbol mantigini cok güzel bir sekilde özetliyor. Futbolu izlemek kadar, anlamak da önemli. Sana neyin ne oldugunu mantikli bir bicimde aciklamaya calistim, halen kafan ile duvari delmek istiyorsan devam edebilirsin.

Gecen seneden beri diyorum, problem Selçuk'un kotu oynamasi degil, futbolcu bu iyisi de olacak kotusu de.

Problem Selçuk'un kotu oynadigina dair en ufak bir fikri olmamasi ve "evlatlarimiz" tayfasi yuzunden hala kendini muthis sanmasi.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Iki hafa sonra kullandigin avatar bence senin futbol mantigini cok güzel bir sekilde özetliyor. Futbolu izlemek kadar, anlamak da önemli. Sana neyin ne oldugunu mantikli bir bicimde aciklamaya calistim, halen kafan ile duvari delmek istiyorsan devam edebilirsin.

Cevaben yazacak birşeyin olmadığında illa ki mesaj atmak zorunda değilsin.Ben de avatarın futbol mantığını özetliyor dersem ağzını açamazsın ama demiyorum :naughty:

Geri
Üst Alt