Üye Görüşü Selçuk İnan'ın Bu Ülkede Daha Ne Kadar Kredisi Var?

Futbol zekası olmayan adam Selçuk'un ilk 2 sezon verdiklerini veremez. Ben demiyorum ki Selçuk kusursuz bir oyuncudur, her şeyi dört dörtlüktür vs. En iyi olduğu dönemde de eksikleri vardı tabi ki ama yeteneksiz demek çok çok ağır ve gerçekçilikten uzak bir yorum olur.

Zaten ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğunu gösterdiği için de şu anki durumu bu kadar büyük tepki alıyor. Potansiyelini bilmesek düz bir topçu olsa adamın oyunculuğu bu kadar deriz fazlasını beklemeyiz.

tapatalk

Yetenekten kastım futbolcu topu ayağına aldığında belli oluyor çok açık. Maç içinde bir Melo-Wesley'i bir de Selçuk'u izle anlarsın ne demek istediğimi. İlk sezon özellikle mücadele ediyordu, gol atıyordu o açığını kapatıyordu. Ancak artık onları da yapamıyor. Takımın el freni resmen. Maldonado gibi birşey oldu çıktı. Ya geri pas ver ya Burak'a şişir ya da kendini yere bırak. Olmaz böyle..

Bize hizmet edeni ve ilk 2 sene layığıyla bu görevi yerine getiren adamı bir kalemle silemem.Bu adamı zamanında bizler 'Maestro' diye çağırdık.Geçen sene yokları oynadı ama benim hala umudum var.Takımımızın kaptanına her daim destek olmak laım.Sabredelim arkadaşlar.Zaten böyle oynamaya devam ederse aklı başına gelmesi için mutlaka yedek kalacaktır...
Ama İnandık Selçuk'a her zaman...

Bize hizmet edeni ve ilk 2 sene layığıyla bu görevi yerine getiren adamı bir kalemle silemem.Bu adamı zamanında bizler 'Maestro' diye çağırdık.Geçen sene yokları oynadı ama benim hala umudum var.Takımımızın kaptanına her daim destek olmak laım.Sabredelim arkadaşlar.Zaten böyle oynamaya devam ederse aklı başına gelmesi için mutlaka yedek kalacaktır...
Ama İnandık Selçuk'a her zaman...

Oynadi, Oynadı. ...Selçukun son şansı
Illersi icin bi ümit göremezsek Selçuk biter bence..

* LG G2 Tapatalk *

ya bişeyler yapalım artık önümüzdeki ilk lig maçında çıkarttıralım şu ikisini

kredisi bitter an itibari ile bende.
evet ancak simdi bitti :D

Aysal gitmeden bundan kurtulamayacağız herhalde, öyle görünüyor. Ne bitmek tükenmek bilmeyen bir krediymiş bu?

ts den beddualı geldi adamlar ! başka bir açıklaması yok, 1 sene oynadı sonra lanet başladı :mad: işin saçmalığı bir yana yol verin gitsin !

Ünal Aysal'ın manevi 2 oğlu Burak-Xelçuk...

Bugün de maç boyu sıçmalarına rağmen çıkmadılar...Haftaya da oynayacaklar...Taraftar çıkıp protesto edecek sonra bunlar üzülücek Prandelli bu sefer inadına oynatacak...

Selçuk vermiş krediyi Galatasaray'a heralde.Adama laf edebilen yok koskoca camiada.

İstikrarını bugünde sürdürdü ..........................

Selçuk'u eleştirenler eleştirmeyi bilmiyormuş dostum. Sahip çıkmıyormuşuz, bu rezaletin sorumlusu biziz yani, öyleymiş.
Selçuk çok büyük futbolcu canıııım yeter ki o üzülmesin hep destek verilsin Selçuk'a.Sanki Hagi herif de bu kadar arka çıkılıyo.Selçuk sürekli destek görsün hep kötü oynasın.Galatasaray kazanmış kaybetmiş kimin umurunda.

abartmıyorum
en rezil en kepaze en güçsüz en berbat futbolcumuz...açık ara..
bu adamın 11 başladığı her maç utançtır sefiliktir tükenmişliktir..
bu adamı 11 başlatan hoca kördür sağırdır dilsizdir aymazdır..
bu adamı 11 de görüp yuhh çekmeyen taraftar vurdumduymazdır bakarkördür aldanmıştır..
bu adam ve ekürisi defolup gitmedikçe huzur başarı mutluluk bizim için imkansızdır uzaktır mucizedir..

lan ne kredisi?adamin hesabi 100 milyon eksiye girmis,siz neden bahsediyorsunuz?

Geri
Üst Alt