GSC Portal Selçuk İnan'ın Gözyaşları!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
120820130955262094191_2.jpg

Anderlecht maçında taraftarın tepkisine çok üzülen Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Selçuk İnan, teknik direktör Prandelli'ye içini döktü.

Detaylar GSC Portal'da!

fotomaç gazetesine göre hürriyet

Formayı çıkarıp attığında kapının önüne konulmalı demiştim yönetim baş tacı yaptı.Kankasıyla beraber resmen sabote ediyorlar takımı hala mağdur edebiyatı.Ya insan bi önce kendine bakar ben sahada ne yapıyorum diye.Ayakta duracak halin yok daha.

Yedek kalması hem takım için hemde kendisi için en iyisi belki kendini gelir bu zamanda

Ah canııım.

Vah vah ne yapsak, zam mı yapsak acaba.

I am the one who knocks!

adam geldiğinden beri 7 maç kaçırmış. gs taraftarının bu yaptığına fbli bjkli dürüst yorumcular bile yuh dedi.
bir de protesto vardı o ne oldu haberini okuyan var mı. ıslıkçılar kimin değirmenine su taşıyorlar bi düşünsünler

kücük kiz gibi aglamis mi yine :asd:

Haber doğru gibi gelmedi de ağlamakla olmuyor maalesef.

Haber yalandir muhtemelen, Selcuk da kendine ceki duzen vermeli, gerekirse yedek kalsin bir kac mac, ama bizde artik bi kendimize dur diyelim, boyle olmuyor.
Kendi kendimize elimizdeki oyunculari kaybedecegiz, ha Selcuk bir superstar mi : degil tabi. Selcuk kotu mu oynuyor: evet. Selcuk ama TR sartlari geregi iyi oyuncumu: evet.
O yuzden bu olaylardan oturu sevinmeyelim, onu kazanmaliyiz, kaybetmemeliyiz.. Sonra oyuncu bulamayiz sahaya surmeye, herkes tedirgin olacak topu ayagina aldiginda, yanlis birsey yapmim diye garanti yolu sececekler. Onlar icin ozguven cok onemli, cesaretli olmalilar, bunun icinde bizim onlari desteklememiz sart. Kaleye sut attiklarinda alkislamak lazim, topu dogru yere pas attiklarinda da oyle, yanlis pas attiginda kufur edilmemeli..

Son düzenleme:
Yedek kalip kendine gelir umarim. Cok etkisiz.

Bazi üyeler taslanmasini istiyor galiba.

Haber yalandir muhtemelen, Selcuk da kendine ceki duzen vermeli, gerekirse yedek kalsin bir kac mac, ama bizde artik bi kendimize dur diyelim, boyle olmuyor.
Kendi kendimize elimizdeki oyunculari kaybedecegiz, ha Selcuk bir superstar mi : degil tabi. Selcuk kotu mu oynuyor: evet. Selcuk ama TR sartlari geregi iyi oyuncumu: evet.
O yuzden bu olaylardan sevinmeyelim, onu kazanmaliyiz, kaybetmemeliyiz..

Simdi is teknik ekip'e düsüyor, ve tabiki Selcuk'a. Su an itibari ile protesto'nun dozu yerinde. Prandelli artik Selcuk'u minimum iki mac ilk 11'de sürmemeli. Eger ki yaparsa Selcuk'u taraftar'in önüne atmis olur, ve orda isler karisir. Selcuk da derin derin düsünmeli. Simdi yakinda yine fb macin'da oldugu gibi "yok, ben zaten hep böyleyim, perfomansim'dan memnunum" gibi aciklamalar yaparsa bir daha zor cikar Arena'daki maclara ...

Az once Burak haberini okudum simdi de bu. Taraftarin yaptigini da dogru bulmuyorum ama buyuk takimda alkislandigin da olur yuhalandigin da. Yedek kalmasi bence herkesin yararina. Senede milyonlari kazaniyorsunuz azicik paraya kiyip mental destek alin, gerektiginde tribune kulaklari tikamayi ogrenin.

Tapatalk

Simdi is teknik ekip'e düsüyor, ve tabiki Selcuk'a. Su an itibari ile protesto'nun dozu yerinde. Prandelli artik Selcuk'u minimum iki mac ilk 11'de sürmemeli. Eger ki yaparsa Selcuk'u taraftar'in önüne atmis olur, ve orda isler karisir. Selcuk da derin derin düsünmeli. Simdi yakinda yine fb macin'da oldugu gibi "yok, ben zaten hep böyleyim, perfomansim'dan memnunum" gibi aciklamalar yaparsa bir daha zor cikar Arena'daki maclara ...

Elbette Selcuk performansini 'yeterli' gormemeli, buyuk takimda oynuyorsan kendini gelistirmelisin veya hep ust duzeyde olmalisin. Suanda Prandelli onu 2-3 mac yedekte birakmali bana gore. Ama Selcuk u yabana atacak da degiliz, buyuk oyuncu olmasa da Turkiye icin cok iyi oyuncudur. Zaten hala kimse onu kesemiyor, diger yedekteki oyuncular da bu sansi iyi degerlendirmeli.
Protestolar da taraftarimiz hakli onu belirteyim, ama dozu da yerinde olmali, hakaret edilmemeli stadda. Yoksa bir daha kimse bunlardan iyi performans beklemesin.

Deli danalar gibi koşup her topu oyuna senin sürmenden bıktık.Yabancıları ötekileştirmenden bıktık.Bırak da Sneijder Melo ve diğer yabancılar istedikleri gibi oynasınlar.Bir kaç maç yedek kal en azından.Yılda 9 trilyon para alıyon bir da yabancılara saydırıp yoruldum diyorsun.

Yorulmuşsundur eminim ,o kadar parayı saya saya yorulur insan

Geri
Üst Alt