selçuk inan'ın hiç ciddi sakatlığı olmaması

Arif Ulu

Baba Gündüz
Kendisi en fazla 16 günluk bir sakatlık geçirmiş uzun GS maratonunda.

Nedeni ne dır.. yoruma açıktır.

A ) Kendine çok iyi bakıyor

B ) Mücadele den kaçıyor

Screenshot_20181204-184922~2.webp

Dünyanın en şanslı insanı topçu demiyorum insan kaç milyar insan arasında en şanslısı bu herif , her seferinde 4 ayak üstüne düşüyor her seferinde.

297 maça çıkmış bizde 25 k euro maç başıdan 7 milyon 425 bin euro vermişiz 2,5 yıllık maaş maç başına gitmiş.

selçuk ve mücadele?,engelli milli takımından adam getirsek daha fazla mücadele ederler...

engin baytarı takımda tutup selçuğu postalıycaktık biz,zamanında çok yanlış karta oynadık ya...

Ikili mücadeleyemi giriyorda olsun? Topu kapdigi an ya yanindaki adama kisa pas (yada uzun top atiyor ve hic takim arkadasini bulmuyor son zaman) atiyor, yada götünü dönüyor ve rakibin dokunmasini bekleyip kendini yere atiyor.

Her zaman mücadeleden kaçtığı için. Selçuk'un sahada sakatlanma ihtimali bizim evde sakatlanma ihtimalimizden daha düşük. Hiçbir zaman kendini zorlamaz ve riskli pozisyona girmez.

Ikili mücadeleyemi giriyorda olsun? Topu kapdigi an ya yanindaki adama kisa pas (yada uzun top atiyor ve hic takim arkadasini bulmuyor son zaman) atiyor, yada götünü dönüyor ve rakibin dokunmasini bekleyip kendini yere atiyor.
Kaptan, bildiğin depar da atmıyor ki sakatlık olsun.

zeki herif

ben oyun anlayışını da seviyorum açıkçası

şu an gs standartında değil tabiki ama topu alışı, pasları, oyunu okuyuşu, ikili mücadeledeki kendini bilen akıllıca hareketleri ben hepsini beğeniyorum. zamanında duran top çalıştığı da barizdi zaten. basit oynamayı bilen bir herif.

adam kovalamadığı için gol yediğimiz maçlardan sonra benim gözümde tamamen bitti, ama zaten selçuktan 2018 yılında fayda bekleyip bu sözleşmeyi yapanların hatası.

adam kosmuyor peki nasil hep en cok kosan futbolcu durumuna geliyor? koca mac ara sira depar atar geri kalani yürümekten biraz daha hizli bir sekilde kosar, ikili mücadeleden hic bahsetmiyorum bile, hafifden biri dokunsa hemen kendini yere atiyor süratli kosmadi icin hic bir zaman rakip futbolcu da sert damlasina gerek kalmiyor, dogal olarak da sakatlik riski cok az oluyor. bazen isyan ediyor biri kendisine sert girince o isyan galatasaray icin degil , ne bicim giriyorsun birader sakatlansam mac basi olan 25k sen mi vereceksin tepkisi oluyor.

Hayalet gibi ortalıkta dolaştığı için rakip futbolcular görmeyip içinden geçiyor.

Bununda etkisi olabilir

Geri
Üst Alt