Selçuk İnan'ın Kaptanlığı Alınmalı mı?

Biraz yedeğe çekilmeli baktık adam durumunda bir gram ilerleme yok kaptanlığın alınmasını bırak kadro dışı bile bırakılabilir.

Şimdi kaptanlık alınırsa kankileri yeniçerilik yapabilir...

Yedek kulübesine gönderilince zaten kaptanımız Sneijder oluyor..

Yedek bırakılmalı. Hemde uzun bir süre. Aklı başına gelip, ayaklar futbolu 2 sene önce kaldığı yerden oynayana kadar.

Muslera'ya verin, adam gibi adam ve bunu sadece Fenev maçinda yaptiklarini dolayi söylemiyorum.

Her zaman ne yaptigini bilen, sahada delilik yapmayan oyuncu, Galatasaray'a layik olan birisi.

Verilmesi bile hataydı

zararın neresinden dönersek dönelim kardır

yabanci biri olursa tsli tayfa takimi sabote eder huzursuzluk cikarir

Bugun yabancı sınırı kalksa direk kapının önüne konulması lazım.

Kaptanlığı geçtim bence takımda bir rolü olmaması gerekir.

Aşırı hantal bir oyuncu.

Topu ileriye taşıyamayışımızda ki en büyük etken kendisi bir futbolcu ancak bu kadar yavaş düşünür

Melo'nun yanına sneijder gibi hızlı düşünen topu kosturan bir oyuncu lazım bence bu iş Selcukla olmayacak.

Tolgay,İnler vs bir oyuncu gelseydi keske yedeğe çekilirdi Selcuk ama malesef bu sene yine banko oynayacak.

Zaten olması dahi koca bir hataydı ancak şu an alınması daha büyük hata olur.Arkadaşların dediği gibi kızağa çekilmeli orda bi müddet düşünsün taşınsın ben neden burdayım,neyi yanlış yapıyorum vs belki birazcıkta olsa kendine gelir.

kaptan semih olmalı neden derseniz dünyada her takımın kaptanı altyapıdan çıkma isimlerdir semih hem efendiliği,hem herkesin saygı duymasıyla bu işi çok iyi yapar. Bazıları daha genç diyebilir arda 22 yaşında kaptan olmuştu ve gayet iyi kaldırmıştı semihte arda kadar olgun bir oyuncu.

Geri
Üst Alt