Selçuk İnan'ın Maaşında İndirime Gitmesi Gerekiyor

Malik Yavuz

Büyük Kaptan
Neden indirime gitmesi gerektiğini kendi dahil herkes biliyor. O yüzden performansa falan deginmeyecegim...

Değineceğim tek nokta.Takımın en eskilerinden olarak, FT'nin adamı olarak, kulübün bu zor günlerinde maaşında indirime giderek hem Gomis gibi paragöz futbolculara göz dağı vermeli
Hem bu zam muhabbetlerinin önünü kesmeli

Bu hamle takım içi karışıklığı biraz çözer diye düşünüyorum.

Sanmıyorum ama olması gereken bu.

Hiç sanmıyorum,böyle bir şey yapmaz. Sabri falan olsaydı yapardı da. Selçuk için hiç ihtimal vermiyorum.

Parasina bakar sene sonu da gider

Bu sene uzatalim diye cok iyi oynayacak ama orasi baska

Benim korktugum 4m euro maasindan 3e inip + 3 yillik sozlesme saha yapmalari.

Maasimi 2 milyona düsürürüm, ama bana 2019/20 sezonu icin yeni sözlesme yapin ve o sezon icinde 2 milyon verin der utanmadan.

Evet indirime gider ama sezon sonu sozlesmesi bitince, kaptan gemiyi terketmez ayaklari ceker futbolu galatasaray da birakmak istiyorum der iki yillik yeni sözlesme ister 2 milyon eurodan bunada yerli seven albayrak karsiliksiz birakmaz selcuku anlindan öper ve istedini verir ayni böyle olacak

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç sanmıyorum,böyle bir şey yapmaz. Sabri falan olsaydı yapardı da. Selçuk için hiç ihtimal vermiyorum.
Adamsın kanka bu arada Sabri konusundaki vefan ve Selçük konusundaki kinin ile bir anda resmen gözümdeki perdeleri kaldırdın...Avatarına bakmışım ama görmemişim...Ne de güzel ağzı kanlı bir arslan o öyle...Hürmetler...

Kıçına direkt tekmeyi basmak lazım.

sent via GSC

Adamsın kanka bu arada Sabri konusundaki vefan ve Selçük konusundaki kinin ile bir anda resmen gözümdeki perdeleri kaldırdın...Avatarına bakmışım ama görmemişim...Ne de güzel ağzı kanlı bir arslan o öyle...Hürmetler...
Sen adamsın.Ben senin kadar cesurca Selçuk'a parasını verin gitsin diyemedim. Bu arada benim avatarım güzelse senin ki efsanedir. Hürmetler bizden.

selcuga olan nefretininizi anlayamiyorum, nefret edilecek su an 2 tane cöp var, biri feghouli ikincisi ise maglumunuz belhanda, selcuk tamam performansi yasindan dolayi düsüyor evet, ama kesinlikle karakterine söz edemeyiz yillardir hic bir yanlis hareketini görmedik, maasina gelecek olursak basiretsiz yönetimlerin imzalayip bizi cezalandirmasi sonucu selcuga öfke kusamayiz, kaptan örnek cimboma yakisan bir kaptandir, indirime kesinlikle olumlu yanit verecektir.

selcuga olan nefretininizi anlayamiyorum, nefret edilecek su an 2 tane cöp var, biri feghouli ikincisi ise maglumunuz belhanda, selcuk tamam performansi yasindan dolayi düsüyor evet, ama kesinlikle karakterine söz edemeyiz yillardir hic bir yanlis hareketini görmedik, maasina gelecek olursak basiretsiz yönetimlerin imzalayip bizi cezalandirmasi sonucu selcuga öfke kusamayiz, kaptan örnek cimboma yakisan bir kaptandir, indirime kesinlikle olumlu yanit verecektir.
Perde Arkasını okumanı tavsiye ederim açıp yazdığım bir başlıktır henüz okumadıysan forumun en uzun postlarından biri de olabilir...

Ne yarin gider ne de sozlesmesi uzatilir

Kontrati bitince yenilenmez ve gider

Kimse kusura bakmasın adamın

"yoklukta gideri var"

maaşında indirime gitmesi gerekli mevzusu başka ülke futbollarında da var mı acaba..

Sözleşmesi bitince indirime gidecek, yeni bir sözleşme imzalayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.950 den 2.5 a düşürür
Yönetim bu jestinden dolayı 1 yıl daha uzatır 2.5 tan eşşeğin kulağına su kaçırmayalım.

Geri
Üst Alt