Selçuk İnan'ın Sözleşmesi 1 Yıl Daha Uzatıldı

Vay be son defa futbolcu olarak emekli maasi cikmis, bu lanet herif seneye futbolu birakip teknik ekibe gecer. Koca bir yil belki sonradan maclara girecek bir adam icin 4milyon tl cöpe attik. Kimse bana vefa demesin, yillarca dünya kadar para kazandi, selcukda vefa olsaydi sembolik bir rakama imza atar sezon sonu futbolu birakirdi

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar da vefasız olmayın. Bizi diğerlerinden ayıran farkta budur. Ben çok sevindim. Ne olursa olsun futbolu bizde bırakmayı hakketti bu adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla muriç , emre çolak , arda , burak şu adamların karaktersizliklerini gördükten sonra selcuğa artık kızasım gelmiyo büyük indirime gitmiş öyle yada böyle bu takıma 5 şampiyonluk gördü hiç yoktan 2 sezonda olsa emeği büyük. O ölücü tayfadan ihanet etmeyen tek adam selcuk, Topala yapılanların mislisi yapıldı ağzını açmadı. Çok aşırı vefasızlık yapmakta iyi değil yarın öbürgün yine o klübede görev alır başarılı olur biz mutlu oluruz. Ki bu sezonda az bucuk sonradan girdiği maçlarda elinden geleni yaptı.

Valla muriç , emre çolak , arda , burak şu adamların karaktersizliklerini gördükten sonra selcuğa artık kızasım gelmiyo büyük indirime gitmiş öyle yada böyle bu takıma 5 şampiyonluk gördü hiç yoktan 2 sezonda olsa emeği büyük. O ölücü tayfadan ihanet etmeyen tek adam selcuk, Topala yapılanların mislisi yapıldı ağzını açmadı. Çok aşırı vefasızlık yapmakta iyi değil yarın öbürgün yine o klübede görev alır başarılı olur biz mutlu oluruz. Ki bu sezonda az bucuk sonradan girdiği maçlarda elinden geleni yaptı.
emre çolak naptı

Geri
Üst Alt