Selçuk İnan’ın Sözleşmesi Uzatıldı İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'un sözleşmesini uzatmak çok mantıklı. İnşallah önümüzdeki sezon geçen sezonlarda olduğu gibi harika performanslar gösterir ve 4. yıldızı takarken yine başrolde olur...

Umarım Salih Dursun, Eray İşcan,Ceyhun,Hamit Altıntop,Eboue ve Umut'un da sözleşmeleri uzatılır.Salih bu paraları haketmiyor.

adamin yeri artik 5 sene boyunca garanti. bundan sonra kendini hic kasmaz. niye yapsin ki zaten 18'lk kadroya giremese bile 5 sene boyunca milyonlari götürecek.

Hayırlı olsun büyük kaptan.

Selçuk bu takımın kaptanıdır ve öyle kalacaktır..

Gelecek sezon yine 2011-2012 sezonunda ki gibi bir performans sergileyecek İnşallah.

Yazın kendisini en iyi şekilde toparlayacaktır.

Fakat ben habere inanmıyorum illa ki uzatılacaktır , uzatılmalı ancak 5 yıllık sözleşme ve 14 Mn € garanti para olayı olmaz , olmamalı ve olmamıştır da zaten.

Kendisi ile en fazla 3 yıllık sözleşme ve 7.5 Mn € garanti ücret karşılığında anlaşma yapılmalıdır.

İşte yüce galatasaray taraftarı 2 sene şampiyonluga etkisi büyük adamları 1 kalemde silen taraftar. size her şey mübah

Muslera'nın uzatılıdıgı haberini de görmek istiyoruz artık.

Selçuk ve Burak ı elimizden kaçırmaktan mı korkuyoruz anlamadım ki?...Bu yaştan sonra bizdeki mevcut kontratlarındaki paraları başka bir kulübün teklif etme ihtimali yok, iki yıl kontratı olan adamın sözleşmesini uzatmanın mantığını anlayamadım...

20-22 yaşında, top class seviye potansiyeli olan oyuncular için yapılır bu tür hamleler...Belli mi olur, iki yıl içinde yerlerine öyle iki genç adam buluruz ki bunlara dönüp bakmak bile istemeyiz belki de?...

Selçuk ve Burak kişisel sempatimi kazanmış, düzgün karakterli çocuklar...Gönderilmelerini istemediğimi de belirteyim...

Tepkisine maruz kaldıkları taraftarın sahiplenmesi için yapılmış bir organizasyon olduğunu düşünmek istiyorum, başka da bir mantıklı izah gelmiyor aklıma...

Millet yaşlanan futbolcu için parayı azaltır biz ise seneler ilerledikçe artırıyoruz. Bende sözleşme uzatmasından yanayım ama bahsi geçen ücretler çok fahiş.

Adam Pirlo kadar yıllık alıyor ahuahhahaha

5 yıllık uzatmak ne demek yahu? 3 yıl uzatılsın yeter sonrasına bakılır. Bu yabancı sınırlaması olduktan sonra bu aldıkları ücret normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt